Even voorstellen en advies gevraagd met specifieke eisen

Welkom en veel plezier op dit forum. Succes met je zoektocht.

1 like

Als je de seiko presage mooi vind @DEV06 heeft er een in de blauwe gedeelte staan. Zo goed als nieuw.

Of gewoon op je telefoon kijken hoe laat het is. Leg je die €400 euro die je bespaart erbij als je een nieuwe telefoon gaat kopen. Ik bedoel het is inmiddels wel duidelijk dat het hier niet om liefhebberij gaat haha.

1 like

Dus het is verboden om interesse te tonen hier dan ofzo? Of wat is uw punt beste?

1 like

Beste Rene, ik zoek een mooi horloge voor niet alledaags gebruik. Niets mis mee toch.

1 like

Inderdaad. Niks mis mee. Zo zijn er ook miljoenen mensen die een pak in de kast hebben hangen voor de incidentele trouwerij of begrafenis, en toch leuk voor de dag willen komen als ze het aan doen. :slight_smile: M’n vader was er zo eentje.

Trouwens, wat die automaat betreft… Ja, die gaat stil liggen. Maar het weer op tijd zetten bij gelegenheid is ook een ritueeltje. Ik grijp meer naar m’n automaten dan m’n quartzen, op termijn.

1 like

Voila. Nu waarschijnlijk zal ik het horloge wel meer dragen als het een mooi degelijk uurwerk is. Ondertussen heb ik interesse in een tweedehands Visodate, zwarte wijzerplaat, hier op 't forum zelf.
Het enige wat ik opmerk is dat de nummers op de aankoopfactuur of garantie niet meer leesbaar zijn. De verkoper heeft dit uurwerk zelf zo overgekocht eerder en vermeld dit ook in z’n advertentie.
Mijn bedoeling is niet om weer te verkopen maar om een horloge te koesteren en goed te verzorgen en behouden.

1 like

Bedankt Arvid

Zal s kijken of ik die kan vinden zo meteen. Bedankt voor de tip

Prachtig horloge, dat. Op Chrono24 vindt je ze nieuw uit Zwitserland voor 430 Euro, trouwens.

Daar dus.

Die tweedehands ziet er niet slecht uit, maar ik zou wel even naar de leeftijd vragen. Indien ouder dan 3 jaar is die 325 wat aan de prijs. :slight_smile:

Citizen staat niet in je lijstje van gegadigden maar wilde toch even deze foto laten zien i.v.m de Romeinse cijfers van je lijstje en hij is 40mm…

Welkom hier en succes met je zoektocht!:slight_smile:

zeer mooi Slin!
Hoe noemt dit horloge, type?

1 like

Hier staat het typenummer onderaan en een filmpje vd andere modellen en een prachtige review van wander over een mooie blauwe automaat.In deze Citizen’s zit een automaat die ze al sinds 1975 gebruiken☺

T is beslist mensen!
Zonet een Tissot Visodate gekocht van een lid hier op het forum.
Nu spannend wachten op de levering :wink:

1 like

4 likes

3 likes

1 like

Het is al een oude post van Januari, en ik zocht wat andere vinden van Bouwman.

Leuk om een post te lezen van iemand wiens horloge smaak de mijne zeer benaderd.
Ook ik hou niet van die oversized klokken waar je amper de wijzers op kan zien door al die adventure en sport drukte. Liever leer, nato, en rubber banden, dan arm haartjes uittrekkend metaal.

Mijn automaat van Tissot heb ik namelijk bij Bouwman gekocht.
Mijn tip is daarom: Vraag bij Bouwman van te voren de levertijd aan, want horloges lijken op dit moment niet aan te slepen.
Ik heb erg lang moeten wachten, maar het Tissot horloge bevalt mij erg goed.

Bedankt T8T, maar ik heb dus al een tijdje bovenstaand horloge, wat ik bijna dagelijks draag.

Hoi Luckybird.
De Tissot Visodate is een mooi tijdsloos automatisch horloge.

Ik zou mijn Tissot ergens rond 14 januari krijgen, maar het horloge was uitverkocht. Ik heb letterlijk moeten wachten op de productie die voldoende gevraagde horloges kon maken. Op dit moment zijn bepaalde Tissot everytimes uitverkocht, en moeten worden bij geproduceerd.
Het fijne ervan is dat het echt een vers horloge is, en geen verstoft exemplaar die meer dan een jaar in een magazijn ligd.

Mijn wens was om een automatisch horloge te bezitten. Heerlijk die tandwielen. Een handopwind horloge is mijn volgende, en tot slot wil ik een automaat die chronometer gecertificeert is.
Zo’n skelet horloge vind ik wel gaaf.