Glashütte Original: Manufakturbuch Impressionen

Afgelopen 29e september verschenen: Manufakturbuch Impressionen, Glashütte Original

Vanaf december as. voor iedereen verkrijgbaar… prijs weet ik nog niet

Met trots presenteert Glashütte Original, de nieuwste creatie van het huis in de voorkant van :. Een tijd gevoelige speciale plaats van een klassieke chronologie van de geschiedenis van het bedrijf combineert de eerste fabriek boek Impressions een gevarieerde verzameling van persoonlijke herinneringen, een goede technische documenten en historische foto’s rond de beroemde uurwerken zoals de mensen die gepaard gaan met deze horloges uit de formatie naar de polsen wereldwijd.

Horloge experts, partners, vrienden van de familie en getuigen over de hele wereld werden uitgenodigd om deel te nemen met hun herinneringen en hun kennis van de publicatie. Het groot formaat, hoge kwaliteit, rijk geïllustreerde volume reflecteert op zo’n 250 pagina’s en meer dan een caleidoscoop van twaalf facetten merkidentiteit weerstaan.

De vele gasten van de première partij kwam op 29 september 2015 het hart van de fabriek in Glashütte niet alleen genieten van exclusieve lezingen, maar kan ook in een speciale tentoonstelling speciaal verzamelen hun persoonlijke indrukken. De speciale tentoonstelling "360 ° - de facetten van Glashütte Original "Je kunt nog steeds de eind oktober in het atrium van de fabriek.

De fabriek Impressions boek is verkrijgbaar in alle Glashütte Original boetieks wereldwijd en in de fabriek in Glashütte in begin december 2015, respectievelijk.

(Vertaling Google…)

Lees er hier alles over :slight_smile: : http://www.glashuette-original.com/de/glashuette-original/die-marke/manufakturbuch-impressionen-deu/?pk_campaign=Watchtime-NL&pk_kwd=Manufakturbuch

Ik moet toch eens naar glashutte toe, alleen het museum schijnt al de moeite waard te zijn.
Het is alleen zo’n roteind rijden.

1 like

MMM same here, maar misschien maar goed dat het zo onbereikbaar is… :slight_smile: toch? :slight_smile:

als het in de buurt was kon je af en toe even binnen wippen. ze hebben regelmatig bijzondere expositie’s naast de vaste collectie. voor het boek dus nog 2 maanden wachten…

1 like