Hublot Only

Weinig aandacht omdat het een ‘‘Horloge’’ forum is.

1 like

7 likes

Gisteren toch maar eens een Hublot gepast, tuurlijk wel een Classic Fusion, laten wij eenvoudig beginnen, maar het stond toch niet verkeerd. De kriskras schroeven op de bezel storen mij ondanks mijn ocd niet, hoort gewoon zo.
Alleen begrijp ik wel dat als je dit budget hebt is er zoveel meer te koop. Voor retail 7900 euro is zoveel meer te koop dat een Hublot. Naast de Hublot had ik gisteren diverse Breitlings en verschillende Rolex uurwerken om maar die zijn dan wel heel erg “saai” vergeleken een eenvoudige Classic Fusion. Anyway, als je iets anders wilt is wellicht een Hublot zo gek nog niet, je komt ze tenminste niet overal zomaar tegen. Hetelfde geldt voor mijn Rado.

Blijft alleen de vraag waarom is de Hublot zo prijzig? Is het alleen marketing? Dat hebben andere grote namen ook goed op orde. Wat is de kwaliteit van een Hublot uurwerk? Is dat vergelijkbaar aan een Rolex of is dat vloeken in de kerk? Vreemd dat ik er weinig over terug kan vinden op het web. Duidelijk is mij wel dat het een love it or hate it merk is en daardoor waarschijnlijk een mindere investering is vergeleken andere topmerken.

Ik ben benieuwd naar de kwaliteit van het uurwerk. En ik verwacht dat mijn eerste Hublot eerdaags een feit zal zijn, al is gewoon maar om anders te zijn :wink:

2 likes

Als je er op HF weinig over vindt dan ga je toch in het Engels zoeken? Ik vind het ook vreemd dat je er weinig over terug kunt vinden, de zoekresultaten spatten van het scherm (ook een paar links die gaan over de lage populariteit bij veel horlogeliefhebbers).

https://forums.watchuseek.com/f436/hublot-classic-fusion-movement-question-510820.html

https://www.quora.com/Why-is-Hublot-disliked-in-the-watch-world

https://forums.watchuseek.com/f381/what-so-wrong-about-hublot-968487.html

https://forums.watchuseek.com/f436/why-hublot-hate-762045.html

https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=359781

Er is genoeg over te vinden.

Ze maken inmiddels in house kalibers. Het ‘meh’ gevoel van mensen die al langer meelopen is daar niet meteen mee over. Er is overigens niets mis met ETA’s en Sellita’s. Je hoeft niet bang te zijn dat Hublot’s eerder problemen hebben dan een Hamilton Khaki of een Tissot met een ETA. Hublot heeft in zijn bestaan alleen meer geïnvesteerd in marketing dan in horloges maken.

1 like

Ik heb hem niet meer, dus je bent (Als je koopt) dan een van de weinige met een Hublot.

Kwaliteit en afwerking is goed (vergelijkbaar met Rolex). Veel voorpret alvast en zie de plaatjes vanzelf verschijnen…

1 like

11 over 9 ook goed?

1 like

Sorry, maar dat kan echt niet hoor. Een horloge dat 2 uur achterloopt… FF juist zetten, fotootje maken en dan kan het wel.

Niet van mij maar van een collega, wilde hem hier toch even inzetten om dit topic weer wat aandacht te geven :stuck_out_tongue_winking_eye: nieuwe Meca 10!

4 likes

Wat een lelijk ding.

4 likes

Ik heb mooiere G-Shocks gezien…

9 likes

Zo @Bauhaus, je kunt je hart hier ophalen!

1 like

Deze vind ik toch echt best leuk. Sorry, ik kan er niets aan doen :no_mouth:

8 likes

Dit is de enige Hublot die ik achter elkaar zou willen hebben.
Verder vind ik ze zelf vaak te groot en de grof.

Ik kan de Classic Fusion lijn echt wel waarderen. Dan wel de 38 of 42mm versies, maar dat spreekt (naar mijn mening) voor zich. Enkel zonde van de uurwerken. Als ze daar wat meer aandacht aan zouden spenderen, had ik er nog wel eens eentje willen proberen.

:nauseated_face:

1 like

Dat is denk ik het lelijkste horloge van 20K die ik ooit heb gezien :rofl:

3 likes

41 bijdragen in deze draad sinds maart 2018… Zou daar een speciale reden voor zijn? :thinking:

1 like

Ik heb het écht geprobeerd, maar kan het niet mooi vinden…:watch:

1 like

Op de Canarische eilanden lopen straatverkopers uit Senegal rond die de neppers verkopen en zelfs die raken ze aan de straatstenen niet kwijt …

3 likes