Hulp gevraagd tweedehands Tag Heuer Carrera Calibre 5

Ik heb de mijne voor minder weg gedaan destijds, dat was particuliere verkoop. Niet schrikbarend laag vind ik. Is bij mijn weten ook het ‘oude’ model. De latere modellen hebben een raampje om het datumvenster.
Ik vind de oude mooier.

Als ie uit 2012 is, hou er dan even rekening mee dat je tegen een service beurtje aan kunt lopen.

1 like

Sanne,

Geweldig leuk initiatief. Je eerste foto komt echter niet in de advertentie voor. Hoe ben je aan de eerste foto gekomen (waarmee je je topic startte)? Als voorbeeld?

Gr Hans

Hi!

Misschien ben ik gek, maar er is volgens mij geen trusted checkout op de link die je stuurde!
Wel een super horloge trouwens, staat bovenaan m’n wensenlijstje :wink:

Jochem

1 like

Die heeft de verkoper naar mij gemaild, omdat ik de foto’s wat onduidelijk vond op de website!

1 like

Hmmm oke… ik dacht dat er met trusted checkout bedoeld wordt dat de betaling via een derderekening loopt, maar wellicht versta je hier iets anders onder?

Hoi Sanne,

Geen Trusted Checkout (maar weliswaar via derdenrekening), geen doos, geen papieren, particuliere verkoper, matige foto’s… “if it sounds too good to be true, it is”. Je loopt zoals aangegeven al snel tegen een €300-500 beurtje op.

Ik zou hem laten gaan.

Gr. Hans

Daarom de misschien ben ik gek :wink: ik kijk altijd naar de chrono24 buyer protection, zoals in deze advertentie (dit is gewoon een willekeurig horloge die het wel heeft). Misschien iemand meer ervaring met chrono?

The watch was only worn once for a short while after I’d purchased it from very reputable dealers whom had just fully serviced/checked, polished and buffed the piece.

Dan moet er nog een factuur van zijn, anders zou ik bovenstaande met een korreltje zout nemen. En dat zonder Trusted Checkout?!

Maar je weet het niet hè…

‘ge wit oit noit nie’ zeggen ze hier…

Sanne, wat je ook kan doen is hier in het lichtblauwe gedeelte een gezocht advertentie maken.

Wie weet heb je zo prijs.

1 like

Hoi! goed punt, die factuur heb ik inderdaad al opgevraagd bij hem maar ik wacht nog op een reactie :slight_smile: Zonder factuur niet doen dus!

Hmm… oke! Ik denk dat ik jouw advies ga opvolgen. Jammer maar helaas. Veel dank voor je hulp!

2 likes

Geen probleem, daar zijn we voor en de dank gaat ook uit naar de anderen.

Succes met zoeken.

Gr. Hans

PS is het een idee om de HFLE 2019 voor je vriend te kopen? Iets unieks! Kosten zijn €650-700, afhankelijk van het voorstel. Er zijn dit jaar 2 voorstellen. Levering is uiterlijk in juni volgend jaar, dat wel.

https://www.horlogeforum.nl/t/hfle2019-verkiezingen-officieel-stemtopic/174740

1 like

Haha, Hans. En misschien heeft @Phoenix.bas nog wel een Rado in de aanbieding.

1 like

Ja je moet de boel toch wat promoten en ik hou in het midden waar ze voor zou moeten/kunnen gaan!

1 like

Deze jongen is klaar met Rado voorlopig :yum:

2 likes

Misschien dat deze nog te koop is?

Tweedehands idd om de servicefactuur vragen, ben benieuwd of die aanwezig is. Anders zeker niet doen.

Hoi Sanne,

Zoals eerder geschreven leuk kado idee. Als deze verkoper geen facturen kan overleggen van de zeer betrouwbare dealer waar hij/zij het horloge heeft gekocht dan zou ik zeker laten gaan. Dan wordt zonder doos en papieren wel wat verdacht voor een vrij jong horloge.

Overigens zou ik me verder niet zo’n zorgen maken om originele doos en papieren. Je vriend gaat dir horloge niet meer verkopen (neem ik aan) dus qua waarde doet dat niet zo heel veel.

Wellicht staat het hier aangeboden horloge nog te koop en kun je die prijs nog wat omlaag krijgen. Dan kun je gelijk persoonlijk het horloge afhalen, scheelt een hoop stress met verzenden ook.

Sorry, door privé zaken even wat minder op het forum geweest. Deze is nog beschikbaar en bij interesse, stuur me een berichtje. Facturen en aankoop/garantiekaart alles erbij. Ik zal 'm zo even uppen ook :slight_smile: