Kleine zelfklemmende horlogesluiting

Een verborgen vouwsluiting?

1 like

Aha! Een Cartier sluiting?!

1 like

Je bent zelf een kleine zelfklemmende horlogesluiting

:upside_down_face:

5 likes

Raar verhaal

Mischien dit??

1 like

Of dit (bandje voor vaste bandpennen, zie laatste plaatje in onderstaande link):

:thinking:

1 like

Klittenband?

1 like

:sweat_smile:

Ik kan geen berichten sturen, of antwoordt geven. Mijn account is, tot nader order, niet geactiveerd pas nadat ik toestemming heb gekregen kan ik berichten sturen…!

Als je maar geen zelfstandig naamwoorden gaat vervoegen…en nog verkeerd ook.

Antwoord is met een d op het einde …

2 likes

Dit is de bestaande, maar ik vind die sluiting te fragiel, het zou eigenlijk een soort van insteek moeten zijn zoals Budha to Budha heeft aan de armbanden.

Ehhh, juist ja. En jij denkt dat voldoende stevig is om je horloge niet te verliezen…!?

Dit is de bestaande situatie en dat wil ik juist anders! Zoals gezegd wil ik een deugdelijke sluiting maar die zal aan de kant van het bandje moeten kunnen klemmen, of is er een andere oplossing?

Als je googlet op armband sluiting metaal vind je heel wat
https://www.prolech.nl/webshop/paracord/armband-sluiting/metalen-buckles/detail/2237/paracord-metalen-buckle--sluiting---silver.html?gclid=EAIaIQobChMIh6-oio6S5gIVBp53Ch12jAPAEAQYBCABEgKjVfD_BwE

Bedankt voor je link, ziet er goed uit Idd, maar Helaas geen klemmen waaraan ik mijn leren bandjes tussen kan klemmen.

Natuurlijk heb ik al heel wat tijd doorgebracht op Google om te zoeken naar een deugdelijke sluiting maar helaas nog niets kunnen vinden, vandaar dat ik hier probeer.

Wat is er raar aan?

Als ik het goed begrijp zitten de bandjes met de standaard push pins aan de horloge kast. Dus degelijk. Maar aan andere einden moet een soort klemmetje de verbindings ketting vast klemmen.

Of is het net anders om?
De kettingen aan het horloge vast, en een verbindings bandje ertussen geklemd? In beide gevallen zou ik de klemmetjes vervangen door een hand gemaakt bandje . Omgeslagen en dicht gestikt of zoiets. Maar dat is kwestie van hier vragen bij de banden specialisten.

Bedankt voor je reactie,

Aan de kast is het Idd degelijk, het is een aansluiting voor een Apple watch 4, en aan de uiteinden (voor de sluiting) wil ik liever klemmen om zodoende de juiste afstelling te kunnen creëeren. Omslaan zou eventueel een optie kunnen zijn maar dan is er geen speling meer als hij bijvoorbeeld iets te strak zou zitten.