Niveau Horloge Forum in stijgende lijn

:joy:

( Sorry aan iedereen voor deze weinig inhoudelijke reactie)

2 likes

Dit is heel gemeen wat je doet @Boetje!

2 citaten op 2 verschillende personen onder elkaar plakken…

Wat overigens wel weer een geinig beeld schetst!

2 likes

We kunnen ook gewoon een groepsapp maken onder andere leden.Horloge flipperen 2.0 :laughing:
Ik ben voor :wink:.
Aangezien ik ook gek ben op flipperen :joy:.

Dus als er members zijn die dat willen pb me maar dan zet ik er een op.

Veelzijdige hobby ja!!

Jij bent vast een druk man :wink:

3 likes

Je weet toch Johan :laughing:

1 like

Nog even terugkomen op dit punt.

We hebben als leden hier weinig te zeggen over de community. We mogen onze input leveren en dan worden besluiten genomen door het mod-team/de beheerder. ‘Het is hier geen democratie’ wordt dan geroepen. Allemaal prima, maar zoals jij het beschrijft werkt het hier niet. De enige invloed die je hier hebt is je eigen gedrag.

Even concreet. @jur heeft in oktober vorig jaar een topic geopend met het verzoek om input.

Vervolgens is aangegeven dat er over wordt nagedacht. Tot nu toe is er niets teruggekoppeld over de stand van zaken van de veranderingen. Bij navragen maakt @Henrik alleen duidelijk dat het, door velen gewenste, heropenen van off-topic niet zal gebeuren.

Intussen blijven de ergernissen bestaan.

Dat was nooit mijn punt. Dit forum is niet van ons, het is van de eigenaren. De moderatoren zijn de beslissende macht, en wij kunnen inderdaad alleen met ons eigen gedrag input leveren.

Het gaat mij er niet om dat ik bestuurlijke invloed heb, maar door een lange review, fotosessie of goede informatie te plaatsen kan ik gewoon iets te zeggen hebben over de sfeer hier.

Het was dan ook geen politiek statement, wat ik schreef.

En het is een schone rust… Tot op zekere hoogte komt er wat onzin voorbij, maar de regie is volgens mij strakker, al met al.

Freddy, waar ben je toch weeral aan begonnen :cry:

Een troost; ik heb toch weeral een badge van “Great Topic” ontvangen haha

13 likes

:confused:

1 Ding is zeker , de technische topics zijn altijd de krenten in de pap hier.
Daar hebben we er graag meer van! , en een dankjewel voor alle posters hiervan.

Je punt was toch: “je als actief lid van de community meer te zeggen hebt over hoe die community er uit ziet dan als passief consument”. Of niet?

Dat is het dus. Alleen je gedrag kan bijdragen. Voor de door jou eerder beschreven bedrijfscultuur is hier geen plek. Hoe actief je ook bent.

Daar heb ik een ander beeld bij. Mijn indruk is dat het laatste tijd het minder strak is.

Maar verder zijn we het volgens mij wel redelijk eens.

Ach, we dienen het ook niet zwaarwichtiger te maken dan het is. Indien er bij tijd en wijle luchtig vermaeck voorbij komt, kunnen we juist de meer ‘serieuze’ onderwerpen waarderen.

1 like

Mogen wij dan een onderwerp voorstellen?

3 likes

Je biedt je vrouw vrijwillig aan? :sunglasses:

1 like

Jij bent echt een smeerpijp!

2 likes

Shit, daar gaat ‘het niveau’…

4 likes

Het niveau is bij de mods weer gestegen😊

Bijna een slotje :grinning:

Lijkt mij ook een erg leuk idee. :+1:

Dat soort verslagen zijn verreweg het leukste om te lezen!

Yup, ik geloof wel dat wij grosso modo het zelfde willen, net als 95% van de leden van dit forum. :slight_smile: En nee, da’s niet per se een Speedmaster, al voelt dat soms wel zo. :slight_smile:

Jazeker wel. Maar jouw interpretatie is niet de mijne. Als ik in een straat woon kan ik de Gemeente aanschrijven dat de maximum snelheid omhoog moet en de wet voor burengerucht aangescherpt moet worden. Maar de Gemeente hoeft haar verordeningen niet aan te passen tenzij er breed maatschappelijk draagvlak is, hetzij door verkiezingen, hetzij door collectieve inspanningen.

Echter, ik kan in die straat een goede buurman zijn. Mensen helpen met een schutting. Niet moeilijk doen als er een feestje is. Een kop koffie drinken met deze of gene, en voor de kat zorgen als ze op vakantie zijn. De containers van mensen weer terug zetten als ze 'm vergeten, dat soort dingen.

Daarmee oefen ik geen invloed uit op het politieke proces rond die straat, maar maak ik het voor de bewoners wel aangenamer.

Dan naar Truus. Truus is een denkbeeldige persoon die achter een set geraniums via een aan de muur gemonteerde brommerspiegel als een havik de hele straat in de gaten houdt. Zij weet wanneer ik m’n pornootje kijk, belt de politie als er iemand scheef parkeert, en klaagt dagelijks telefonisch bij de gemeente over van alles en nog wat. Maar ze doet geen zak voor de straat.

Truus zou meer invloed uit kunnen oefenen door actief aan de goede sfeer in de buurt te werken. Truus kan net zo goed Henk zijn. Of Sjon, Mahmoud, Madeleine, Reza of Idris.

10 likes

Da’s toch dat overgewaardeerde klokje waar de marketingmachine van Omega flink z’n best op heeft gedaan?
Nee, die hoef ik niet. :wink:

2 likes