PANGE horloges / Vierport

Bijzondere prettige ervaring hier met webshop Pange Horloges van Paul @vierport. Seiko Alpinist besteld op eBay, toen bleek dat daar wat creatief geadverteerd werd. Ierlandse verkoper moest het eerst zelf uit Hong Kong laten overvliegen. En tja ik ga bijna met vakantie. Paul bood uitkomst, hik stuurde een Alpinist uit zijn webwinkel naar mij op zodat ik de klok mee kan nemen. En als mijn eBay aankoop binnenkomt, geef ik dat exemplaar weer aan Pange Horloges.

Top geregeld, veel dank!

7 likes

Wat een topservice, dat kom je niet snel mmer tegen!

Geweldig horloge ontvangen van Paulus, een echte liefhebber! Perfect nagekeken en verpakt. Alles top geregeld. Leuk contact ook!!!

:thumbsup:

1 like

Je hebt toch niet die SBGA031 gekocht waar ik m’n oog op had laten vallen…? :smile:

Haha, nee, Zou em wel willen! Er staat wel een gave sbgr099 in “verwacht” en nog meer mooi spul. Paul is lekker bezig.

1 like

Dat is ie absoluut!

Goed geslaagd bij Pange horloges van @vierport. Nette inruilprijzen en prachtig aanbod. Met zijn specialisme in Grand Seiko moest hij me uiteraard even een prachtexemplaar laten zien en voelen… Boven verwachting mooi spul, wellicht ooit :thinking:…

Absolute aanrader.

Ook ik kan mij bij mijn voorgangers aansluiten!
Ik was misschien niet de makkelijkste koper qua afspreken om het horloge op te halen. En Paul heeft zich hier helemaal aan kunnen aanpassen(gelukkig).
Fantastisch geregeld en inderdaad een liefhebber met passie!

Ik heb ook contact met Paul over aankoop van GS.
Tot nu toe prima communicatie :+1:.

Ik heb Paul gevraagd om te zoeken naar een goede en betaalbare Panerai. Hij heeft hierbij mijn verwachtingen meer dan waargemaakt!
Paul gaf aan dat het budget dat ik opgaf misschien niet helemaal realistisch was, maar met slechts een kleine ophoging hiervan heb ik zo veel meer gekregen dan verwacht! Een ubercomplete set met 4 (!) OEM banden en zelfs de originele om-omdoos! Het horloge zelf is geweldig!!

4 likes

Wederom een horloge dat ik heeeeeeel lang zoek voor een zeer scherpe prijs bij Pangehorloges.nl gekocht.

Bedankt @vierport voor je geduld, communicatie, service en snelheid :raised_hands:

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/14333735_10154573090277425_999676541951524336_n.jpg?oh=97caa3e5f506b99a6f71f4566cc1fed1&oe=58837056

4 likes

deze klatser komt ook van @vierport / pangehorloges

erg prettige deal, goede communicatie, gezellig gekletst over horloges ook

5 likes

Na met Paul contact gehad te hebben over een toekomstige wens werd de wens sneller dan verwacht realiteit. Met als resultaat een schitterend horloge om mijn pols.
Fijn en soepel contact en een meer dan prima service. @vierport, succes met jouw business!

1 like

Inmiddels een aantal malen met Paul zaken gedaan. Zo ook weer vandaag. Fijne vent, echte liefhebber en betrouwbaar. Zijn snel wisselende collectie is keurig geprijsd. Aanrader!

1 like

2e prettige deal met paul vierport pange!
Top!

Ook een leuke deal gehad met een mooie Grand Seiko, Oris ingeruild. Mooi aanbod van horloges en een echte horlogeliefhebber: :+1:

1 like

Vandaag de Breitling Aerospace EVO ingeruild bij @vierport. Was weer eens een top ontmoeting met een mede “watch aficionado”. :thumbsup:
De tijd vloog en zonder de “duty call” hadden we er nu nog gezeten :joy:
Bedankt voor de mooie deal en leuke ontmoeting Paul!

Een aanrader voor iedereen! :thumbsup:

Groet,
Ronald

De site werkt voor geen meter op de ipad??

Ik ga het kort houden: :+1::+1::+1:

Via via terechtgekomen op de website van Pange horloges. Vervolgens onderhandelt en een ontzettend mooie prijs kunnen krijgen voor een horloge.

Vandaag hadden we afgesproken en heb een Squale overgenomen van @vierport. Erg vriendelijke man met veel verstand van horloges. Naast zijn passie voor horloges van het hoger segment blijkt hij ook veel verstand te hebben van het modden van de seiko skx modellen!

2 likes