Reparateur gezocht voor Audemars Piguet RO 6008ST

Dag Forumleden,

Ik heb een AP RO geërfd van mijn vader. Het is een dames horloge, maar hij heeft hem zeker 20 jaar dag en nacht gedragen. Het horloge is behoorlijk afgedragen dus (zie foto’s hieronder). Ik zou het horloge graag weer in goede staat terug brengen, met name het bandje is versleten. Het horloge is ongeveer 10 jaar geleden eens naar AP gestuurd, toen is een deel van het bandje vervangen. Ik ben bij Schaap en Citroen geweest, zij gaven aan dat zij het konden doorsturen naar AP maar dat het dermate kostbaar zou worden dat ik mij moest afvragen of ik dat nog wel zou willen.

Weten jullie iemand die dit horloge weer in goede staat kan brengen?

Alvast bedankt!

Gr, Alexander

1 like

De rek in de band is niet heel makkelijk om te verhelpen. Je zou contact op kunnen nemen met Michael Young (www.classicwatchrepair.com). Hij is een bekende op dit gebied, nadeel is wel dat je het horloge naar Hong Kong moet sturen. Als je het horloge alleen wil laten polijsten dan kan ik Dik Wakker aanbevelen (horlogepolijsten.nl). Ik hoop dat je hier iets mee kunt!

2 likes

Je kunt het ook proberen bij Jan Ubels http://www.klokken-ubels.nl/ ook lid, en zijn vrouw is juwelier die kundig is met metaal bewerken.
Groeten Iwan :motorcycle:

2 likes

Wat blijf ik dit toch een prachtig model vinden!

1 like

Willem van den Berg

http://www.willemvandenberg.eu

1 like

Bedankt voor de reacties, ik ga ermee aan de slag!