@Spark

Fijne deal met Patrick achter de rug. Goede, concrete afspraken, feilloze communicatie. Zeer enthousiaste mede liefhebber van vintage klokjes, erg fijne ontmoeting. @Spark tot de volgende!

Vlotte transactie gedaan met @Spark. Helemaal top! Volgende keer graag weer!

Prettig en vlot contact met @Spark gehad over de Turtle. Gezellige overname, heerlijk zitten kletsen over horloges, kortom een aanrader. Bedankt Patrick en veel plezier van de Turtle

Bandje verkocht aan @spark. De afhandeling was erg prettig. Dankjewel!

IWC verkocht aan Patrick. @Spark Hij bracht een bod uit naar waarde en was zeer vriendelijk en duidelijk in zijn communicatie. Heldere afspraken gemaakt wat betreft de overdracht en financiën. Gezellig in het zonnetje gepraat over -hoe kan het ook anders- horloges! Al met al ben ik erg positief over zaken doen met Patrick. Van harte aanbevolen dus! :smile: :+1:

Een uitstekende ervaring met @Sparks
Horloge aan hem verkocht, is helder en vriendelijk in zijn pb’s, betaalt stipt en is daarbovenop nog eens gezellig bij de overdracht!

Schitterende Aquastar Deepstar II VERKOCHT AAN @Spark Communicatie goed verlopen en netjes de deal volgens afspraak nagekomen. Aanrader. Nogmaals veel plezier van het horloge Patrick en gewoon dragen :stuck_out_tongue_winking_eye::muscle:t2:

Hele goede ervaring met Patrick @Sparks. Horloge verkocht. Zeer fijne transactie. Betrouwbaar, kundig en vriendelijk. Aanrader!

Horloge verkocht aan Patrick @Spark sympathiek contact, snelle betaling, keurige melding van ontvangst. Van harte aanbevolen!!