Brieven aan Rolex van avonturiers

Fixed that :sweat_smile:

1 like

Goed verhaal! Postzegel erop en weg ermee… :wink:

Als we zo beginnen, @henman, ik heb even je titel aangepast.

Rolex altijd met een hoofdletter s.v.p.

2 likes

Net als God, Hij… dus. :sunglasses:

OT: Ik vind dit soort ‘brieven’ altijd wel geinig om te lezen. Het is natuurlijk allemaal wel dikke marketing want de brieven waarin staat dat het Kutding [ook met een hoofdletter dan] het weer eens niet doet, publiceren ze natuurlijk niet. Die zijn er vast ook.

3 likes

Goed gedaan
Weet geen zak vd Nederlandse taal
Maar dat hadden er al meer gezien :joy:

1 like

Het enige water dat in de buurt komt van je Rolex duikhorloge is die kop kamille thee die je in je met Vaseline Intensive Care ingesmeerde handje hebt. Je voor poolexpedities bedoelde Canada Goose jas komt niet verder dan het milde decemberbriesje in de binnenstad van Waddinxveen. De meest weerbarstige begroeiing die de voor de Oostvaardersplassen gemaakte Dubarry laarzen van je vrouw te zien krijgen, is de droogloopmat van de Douglas. De enige modder waar je Range Rover Sport mee te maken krijgt zit onder de schoenen van je voetballende kinderen.

Heerlijk toch, dat avonturierenleven. :upside_down_face:

17 likes

Mooi hoe je begon met SUV, een edit deed naar BMW X5 en het nu een Range Rover is… details

2 likes

Soms moet je dingen even fijnslijpen. Bij voorkeur niet de lugs van je Submariner overigens.

2 likes

Je probeert te hard Ide.

Aaahyeahhh, smooth like a motherfuckàh.

8 likes

Geweldig :joy:

Overigens vind ik het niet per se raar als mensen dit soort brieven schrijven. Het kan goed voelen om een bedrijf te bedanken voor een positieve ervaring: uiteindelijk wordt de post gelezen door mensen, die dan misschien een fijn momentje ervaren.

Ik werk voor een stichting die een online platform voor patiënten uitbaat. Af en toe krijg ik een mailtje met een eenvoudig bedankje van een anonieme gebruiker dat ze het een fijn platform vinden en/of er iets aan hebben. Zo’n berichtje máákt gewoon mijn dag.

En andersom: tijdje geleden als figurant meegedaan aan een grote film. Was een superleuke ervaring, en ik bedacht me dat ik ze best even een berichtje kon sturen om ze dat te laten weten. Kreeg ik een ontzettend gave reactie van de regisseur zelf op terug, met onder andere de mededeling dat het vrij zeldzaam is dat mensen een bedankje sturen. Jammer eigenlijk, het is echt kleine moeite en groot plezier.

6 likes

Hahaha, heerlijk.

1 like

Slick stijltje hoor

1 like

Getsiederrie!

1 like

1 like

Met een gehuurd SUV-achtig ding de Deutsche autobahn exploren. :sunglasses:

Hij doet het nog steeds. Vanavond even een brief schrijven.

1 like

Dat de laatste brief bijna dertig jaar oud is, doet mij twijfelen of ik het niet in het vintage deel moet overzetten.:smirk::sunglasses:

2 likes

Het eerste wat ze me in m’n werkzame leven leerden is dat de gemiddelde tevreden klant dat aan vijf anderen vertelt, terwijl de ontevreden klant dat aan 26 anderen vertelt. We schrijven 1996, in de beige-grijze kantoren van een support organisatie die soms akelig aan Office Space doet denken. Het internet is nieuw, porno staat nog in blaadjes en alle media zijn nog gezellig omdat hordes plebejers nog niks kunnen publiceren. Het fenomeen blog is zelfs nog niet uitgevonden.

Inmiddels is er veel veranderd, maar ik denk dat het bovenstaande nog waar is. Klagen is unverseler en hardnekkiger dan complimenteren.

Ik zou alle brieven in de kelders van Rolex wel eens willen zien, om zo te turven hoe de verhoudingen liggen. :slight_smile:

En, hoe is Axel in het echt?

4 likes

Die krijg je niet te zien
Zullen ze wel opgestookt hebben
:joy::joy:

Een echte mannetjesputter :laughing: Erg eigenlijk dat ik hem niet op hoefde te zoeken. Comic book fan, zullen we maar zeggen :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 like

Ik heb vroeger ook eens zo een brief onder ogen gehad, van de expeditieleider van een Belgische pool expeditie.
Hij verklaarde dat de horloges (zowel Rolexen als Tudors) het prima hadden gedaan.

1 like