Gezocht: Omega Speedmaster 145.012

Hoi allen!

Na drie jaar sparen durf ik het eindelijk aan naar mijn grailwatch op zoek te gaan: een Omega Speedmaster 145.012 op een 1039 band. Mijn Seamaster heb ik drie jaar geleden op Ebay gekocht. Toch durf ik het met de bedragen voor een 145.012 niet echt aan om het daar te kopen. Ik weet dat er op het forum zo af en toe een aangeboden wordt, dus ik hou me graag aanbevolen als je (iemand kent die) er een wilt verkopen :slight_smile:

Dank!

2 likes

Kijk ook eens bij Wristicons of AWCo, hebben ook nog weleens wat liggen.
Wristicons heeft mij altijd netjes te woord gestaan via Instagram. AWCo ook, maar daar ben ik ook twee keer langs geweest. Bij beide niks gekocht, maar de geringe ervaring die ik met ze heb, beviel prima.

1 like

Dank voor je reactie! Ik woon zelf in Amsterdam en ken de juweliers hier wel een beetje. Ik vind de prijzen die zij hanteren echter veel te hoog. Vandaar dat ik het via het forum wil proberen :slight_smile: Ik heb hier mooiere exemplaren voor lagere prijzen voorbij zien komen.

2 likes

bump

Nog steeds op zoek! Mag ook een mooie 145.022 69 zijn. Liefst DON en 1039 band, maar wil ik van afwijken als het een mooi exemplaar betreft :slight_smile:

Dit topic is na 90 dagen automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.