Heuer Titanium 223.206 titanium/carbon chronograaf

Te koop:
Bij deze verkoop ik mijn verzamelobjecten van (tag) Heuer. In dit geval de titanium/carbon chrono. Ik ben begonnen met de opbouw van de verzameling begin 2019 maar haal te weinig plezier uit de wetenschap dat ik ze in een afgesloten bureau heb liggen zonder dat ik ze durf te dragen. Met verkoop hoop ik een andere verzamelaar tegen het lijf te lopen die er meer plezier aan beleeft.

Merk en model: Heuer titanium 223.206 (titanium/carbon chronograaf)
Diameter: 38mm
Leeftijd: 80’s
Datum waarop het in mijn bezit is gekomen: maart 2019
Papieren, doos en eventuele accessoires: inclusief doos, instructie boekje, geen garantiebewijs. Doos mist horlogehouder. Inclusief extra bracelet links, aangeschaft vanwege de kwetsbaarheid van de (combinatie van) materialen. De links zijn wel in beschadigde staat en dienen als vervanging van individuele links wanneer defect. Horloge kan dus met een gerust hart gedragen worden met reserve links achter de hand.
Meer over de titanium serie: https://www.calibre11.com/tag-heuer-titanium-series/
Verzendkosten of afgehaald: gezien corona alleen verzending
Conditie (krassen, werking etc): zeer goed. Term NOS is hier op zijn plaats met de sticker nog op de back cover en de bracelet nog op volledige lengte. Zelden kom je ze in deze staat tegen; de combinatie van titanium en carbon maakt met name het bracelet heel kwetsbaar en die zie je dus zelden in draagbare staat, laat staan in de goede staat waar ik hem in aanbied.
Soort uurwerk en kaliber: quartz
Vraagprijs: 1000 excl verzendkosten voor horloge en spare bracelet links. Voor een combi deal met de Heuer titanium 825.213 en/of de tag Heuer 165.306 kan ik nog een mooi dealtje maken.
Hierna volgt een aantal recente foto’s van het daadwerkelijke object. Indien u interesse heeft, klik dan linksboven op mijn gebruikersnaam en stuur mij een bericht. Reageren als antwoord op deze advertentie is helaas niet toegestaan (en mag ik zelf ook slechts om de andere dag).

7 likes

Combiprijs: beide Heuer titanium samen voor 1600

Up, en prijs naar 950

Up

Package deal voor de kerst: alle 3 de (tag) heuers voor 2250.

Een alternatief? Doe een voorstel, I don’t bite

Up

1 like

Up

1 like

Prijs naar 900. Alle 3 voor 2150.

Up! Langzaam maar zeker ga ik steeds meer open staan voor ruilvoorstel. Tempt me :wink:.

Dacht een deal te hebben, helaas op laatste moment toch niet. Dus nog beschikbaar.

Ruil waar ik evt voor open sta, cash up en down mogelijk, voorkeur voor 3 voor 1, lijst niet uitputtend:

Tudor
Grand Seiko
Speedmaster reduced
Longines Legend diver
ML pontos diver
Hamilton spirit of liberty / intra matic chrono
surprise me, zolang het maar goede staat is.

Maarrrr cash=king

Up

Prijs aanpassing naar 850
Ik weet dat dit een niche horloge is, en snap dat men op zoek gaat naar referentiemateriaal qua prijs. Maar houd ook rekening met de aanwezigheid van box en manual, en let ook op de ouderdom van het gevonden vergelijkingsmateriaal.
Kijk voor de gein eens naar de (vraag)prijzen van het actuele aanbod op eBay, dan is deze prijs zo slecht nog niet :wink:.

1 like

Naar bodemprijs voor all-in-one: €2.000 voor de hele batch. Dus 3 vintage horloges in nagenoeg nieuwstraat, inclusief zeldzame originele box, inclusief extra bracelet (links). Echt een mooie set voor een liefhebber!

1 like

Gereserveerd