Iemand ervaring met http://www.watch4less.nl/?

Hallo,

Ik ben al een tijdje opzoek naar een Omega Seamaster professional 300m quarts;
Nu heb ik deze aanbieder op marktplaats gevonden; hij bied horloges van de merken Alpina, Ulysse Nardin, Omega en Maurice lacroix aan, ik stel echter mijn vraagtekens bij de seamaster die hij te koop aan bied aangezien de kroon niet origineel is, hij er geen papieren bij heeft ( wel de doos ) en niet meer de originele band heeft, echter de prijs is wel zeer gunstig en hij wil inruilen op mijn Maurice Lacroix Miros.

Iemand tips ?

Als je geen vertrouwen hebt zou ik het niet doen. Spaar dan door of zoek verder.
Het is een horloge uit 2010 met een waarde van 1400 euro en deze verkoopt hij/zij voor 675 euro. Wel een verschil.

Of ga samen langs een juwelier om het te controleren.
Succes

Inderdaad gewoon samen met de verkoper langsgaan bij een omega dealer, die ziet meestal in een oogopslag of de klok echt is of niet.

Ook met mijn Breitling Crosswind gedaan, had ook doos en omdoos maar geen papieren wat toch altijd (en terecht) achterdocht wekt. Samen met de verkoper langs een Breitling dealer gegaan die ruim de tijd nam om het horloge te bestuderen en uiteindelijk tot de conclusie kwam dat hij echt was, zo heb ik voor een goede prijs toch een echte (met bevestiging van juwelier en een aantal reparatie bonnen) Breitling aan kunnen schaffen!

Dus de kern van mijn verhaal, altijd bij twijfel even met de verkoper langsgaan bij een onafhankelijke specialist. En mocht de verkoper dit niet willen weet u automatisch genoeg en is het te mooi om waar te zijn!(tu)

Ga hier eens naar de datum van 14-9-2009 kijken gaat ook over watch4less

Bedankt voor jullie reacties !

Ik heb de Verkoper opgebeld en hij is bereid het horloge te laten taxeren bij een juwelier in Maastricht, hij kon me echter niet meer informatie geven over het ontbreken van de originele kroon, papieren of band.

Komende week ga ik een kijkje nemen omdat het voor mij toch niet ver rijden is dus wordt vervolgd