Ronaldo1, bracelet repair

Topper, ik kan er niets anders van maken. @Ronald heeft me geweldig geholpen met het uitfrezen van een vastzittende lugschroef, die ik zelf kapot had gemaakt. Top geholpen en super in de sfeer van dit forum als vriendendienst uitgevoerd. Veel waardering hiervoor :+1::clap:

5 likes

Mijn jubilee naar @Ronald gestuurd voor een apk + kleine beurt. Vooraf goede communicatie over de kosten en mogelijkheden, goudeerlijk advies zonder je onnodig op kosten te jagen en uiteindelijk zeer snel en bulletproof verpakt mijn band weer in huis

Een aanwinst voor het forum wat mij betreft

18 likes

Hier nog een aanbeveling! Heb je iets met een band, zoek even contact met Ronald, hij kan je zeker voorzien van gepast advies :+1:
Ik heb het genoegen gehad mee te mogen kijken waarbij hij voorzag in de nodige uitleg. Hieruit bleek duidelijk zijn passie voor, kunde en precisie in metaalbewerking.
Daarnaast zet Ronald het geheel ook gewoon andersom als je dat vraagt :wink:

Graag tot nog eens Ronald.

2 likes

Hier ook een gelukkig man, door het geweldige werk van Ronald!

Ik had in mijn enthousiasme wat weinig kritisch een oude jubilee gekocht voor mijn Datejust, welke echt te gaar was, samengeraapt en met een sluiting die zeer amateuristisch vastgespijkerd was…

Na een paar weekjes logeren in het Zuiden des Lands heb ik vandaag de band retour ontvangen.WAT EEN VERSCHIL! Weer helemaal top met weinig rek en een goed functionerende sluiting.

Het hele proces ben ik keurig van op de hoogte gehouden, inclusief schitterende foto’s en tijdig overleg bij tegenvallers in het restauratieproces en de te maken keuzes. Hulde.

Dus… heb je een (jubilee) band die revisie nodig heeft? @Ronald is je man.

Veur:

Noa:

13 likes

De band van een TAG Heuer Link laten reinigen en toch wel wat wat speling uit laten halen. Dit is de place to be, ben ik achter. Chapeau @Ronald :pray::sunglasses::v:

4 likes

Hallo allemaal
Via dit forum ook bij roland terecht gekomen
Zeer fijne kerel
Je krijgt tijdens het proces regelmatig stand van zaken
En ik kreeg ook eerlijk te horen dat de centerlinks nog veel te goed waren om te vervangen
Dus deze laten reviseren
Ook om de originaliteit van de band te behouden
door ze opnieuw te gebruiken is er nog iets rek
Maar zie het verschil
Super

1 like

2 likes

Voor

5 likes

En na

2 likes

@Ronald = jubilee viagra :+1:

8 likes

Mijn jubilee band was door een juwelier ( of 2) omzeep geholpen, maar niets dat @ronaldo1niet kan herstellen!

2 likes

Topervaring met Ronald,

Eerste foto after, laatste before :+1:t2::+1:t2::+1:t2:

3 likes

Topervaring! Bij Ronald geweest voor advies over revisie van een jubileeband. Ronald heeft veel kennis en neemt alle tijd. Hij adviseerde om vooralsnog geen revisie te doen, de band was daar nog te goed voor. Daarnaast raadde hij mij aan om nieuwe springbars te kopen zodat de endlinks mooier zouden aansluiten. Dat advies was perfect. De endlinks vallen nu veel mooier!

Kortom: aanrader! Kom zeker bij hem terug als mijn band toe is aan een revisie. Bedankt @Ronald :ok_hand:t2:

2 likes

1 woord : Magnifiek! Eind mei de beslissing gemaakt om mijn jubilee toch maar te laten reviseren, zo gezegd zo gedaan. @Ronald neemt op voorhand de tijd om alles van naadje tot draadje uit te leggen, wat door mij zeker geapprecieerd werd. Tijdens het revisie proces leuk op de hoogte gehouden met wat foto’s en een paar status updates, en een weekje of 2 later was de band klaar. Gisteren gaan ophalen en het resultaat is beter dan ik zelf verwacht had.

Eind mei zag mijn jubilee er nog zo uit (RIP) :

Nu, een paar weekjes later is dit het resultaat :


Wat een verschil, net of ik weer een nieuwe datejust om de pols heb!! :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Maar om een lang verhaal toch even kort te maken, ik ben zeer tevreden over de geleverde service en Ronald is ook gewoon een zeer aangenaam persoon die perfect weet waar hij mee bezig is. Dikke duim :muscle:

Ronald, merci en graag tot een volgende keer!

à bientôt :wave::wave:

9 likes

Prima before foto @Cedric. Je after foto’s kunnen beter!
Enjoy the jubilee :wave:

2 likes

Via dit forum ben ik in contact gekomen met Ronald, mijn jubilee band vertoonde ernstige vorm van stretch :grimacing:. 2 weken geleden afgesproken om meer informatie en advies te krijgen over welke behandeling mijn band het beste kon krijgen. Na perfecte uitleg, met de keuze om alleen de pinnen te vervangen of ook een aantal links, is de keuze gevallen op het tweede. Tijdens het proces heb ik meerdere foto’s toegestuurd gekregen met de vorderingen. Vandaag de band weer mogen ophalen… 1 woord: WAUW!!!


Zo zag de band er van te voren uit.



En zo na de wonderhandjes van Ronald.

13 likes

Ga je veel plezier aan hebben nu de band weer perfect :ok_hand: is!