Seiko 5 winkel

Hallo,

Ik ben momenteel op zoek naar een seiko 5 horloge. Maar aangezien er zo een ruim aanbod is in deze reeks ben ik op zoek naar een winkel waar ik ze eens in het echt kan bekijken. Ben voornamelijk naar de klassiekere modellen aan het kijken. Kent er iemand zo een winkel in België en/of zuid-Nederland? Links naar betrouwbare webshops met een ruim aanbod zijn natuurlijk ook altijd welkom…

Alvast bedankt voor de hulp!

Mvg.

Seiko verkoopt in Nederland geen Seiko 5. Ik heb gehoord dat ze helemaal geen automatische horloges verkopen. Behalve misschien in de Seiko winkel in Amsterdam, maar dat is een dure lijn van hun horloges. Overigens zie je af en toe wel eens Seiko 5 in winkel liggen, maar dat is parallel import. Gezien de redelijk lagen prijs van dit type horloges kan je je daar overigens geen buil aan vallen.
Zelf heb ik mijn Seiko 5 ‘Seamaster’ bij monsterwatches.nl gekocht. Dat is de site van een forumlid, robbie409. Een ander forumlid vreugd2 verkoopt ze dacht in ook. Je kan ze eens een PBtje sturen. robbie409 staat altijd op de ‘rikketik’, een horloge- en klokkenbeurs die eens in het kwartaal in Houten (bij Utrecht) wordt gehouden. Het is altijd druk bij hem en heeft doorgaans een goede selectie van dit soort horloges voor handen.

Hier kun je ze ook bestellen.

http://www.seiko5.nl/

Adres staat op het forum beschreven als goed.

.357 magnum

Op marktplaats.nl heeft verkoper “seiko5” uit Ijmuiden blijkbaar een ruim aanbod aan seiko’s. Is dit een betrouwbaar adres?

Mvg

Zie http://www.horlogeforum.nl/read.php?13,83602