Seiko Flightmaster SNA411

Na opruiming mag de Seiko Flightmaster ook weg. Prachtig horloge met bijzonder fijne afmetingen. Draagt heerlijk op de originele stalen band (meegeleverd), maar eigenlijk nog veel fijner op de afgebeelde blauwe lederen KO strap :sunglasses:

Specificaties:
Seiko Japans quartz uurwerk.
Hardlex (krasbestendig) mineraal kristal.
Roestvrij stalen kast van 42 mm.
200 m / 660ft waterbestendigheid.
Datumvenster om 3 uur.
Chronograaf met stappen van 1/5 seconde.
Dubbele tijdzone met alarm van 12 uur.
Omlijsting met schuifregelaar voor complexe berekeningen.

Conditie, accessoires & prijs:
Horloge is in (zo goed als) nieuwstaat. Geen gebruikerssporen te vinden op de kast en het glas, wel wat (zeer lichte) sporen te vinden achterop de lugs van het bandenwisselen. Geleverd zonder doos (Monsterwatches).

De lug-maat van deze Flightmaster is 21mm. Lastige maat; daardoor krijg je er van mij 3(!) bandjes bij :slight_smile: De originele stalen band, een blauwe lederen KO band en een lederen band. Alle 3 de bandjes zijn 21mm en staan zeer goed op deze Flightmaster.

Het horloge mag weg voor €225 inclusief verzending. Ophalen in regio Nijmegen is mogelijk. Ruil is ook bespreekbaar, maar hierbij gaat de voorkeur uit voor persoonlijk ruilen.

En nog even een foto voor de sfeer :sunglasses:

7 likes

Up

Upje :slight_smile:

Omhoog ermee. Ruilvoorstellen zijn ook zeker welkom :v:

Blauwe leren bandje is los verkocht. Horloge nog wel beschikbaar, maar komt binnenkort terug in nieuw verkooptopic :slight_smile: