SLOTJE SVP -TK: Casio G-Shock Frogman Limited Edition GWF-D1000B-1LTD

Welkom!

Aangezien ik de G-Shock toch niet ga dragen heb ik besloten om deze in de verkoop te doen.
Ten eerste zal ik even een korte intro plaatsen over het horloge.

Toen G-Shock twee jaar geleden de GWF-D1000 introduceerde, kwam dat horloge met een professioneel extraatje namelijk het ISO 6425 certificaat. Ook de nieuwe G-Shock Frogman 35th Anniversary Limited Edition GWF-D1000 is door die certificering een professioneel duikhorloge. Gelimiteerd tot 350 stuks en dus ook een verzamelaarsobject.
Dat de G-Shock dit jaar 35 wordt is waarschijnlijk iedereen wel duidelijk. Dat betekent natuurlijk niet dat we niet steeds opnieuw verrast zijn met elke nieuwe jubileumeditie. Dus ook de G-Shock Frogman 35th Anniversary Limited Edition wordt met enthousiasme ontvangen al was het maar vanwege de serieuze inborst van het horloge. Dankzij de nauwkeurige dieptemeter en het kompas dat zelfs in gekantelde positie werkt, is het horloge het ideale hulpmiddel in extreme omstandigheden en het ISO 6425 certificaat maakt dat nog eens extra duidelijk.

Professionele eigenschappen

De Frogman GWF-D1000 is een belangrijke stap in de ontwikkeling van de Frogman-horloges, met aan boord drie nauwkeurige sensoren die de waterdiepte, temperatuur en kompasrichting meten. Het horloge is ontworpen voor gebruik in de meest extreme omstandigheden, waaronder reddingsoperaties van de marine. Een brede selectie professionele features, waaronder een getijdengrafiek die de tijden van hoog- en laagwater weergeeft, en een log memory-functie die duikactiviteiten bijhoudt (duiktijd, maximale waterdiepte en laagste watertemperatuur) maken van de Frogman een serieus stukje duikapparatuur. Ook beschikt de GWF-D1000 over een alarm dat waarschuwt wanneer je te snel naar de oppervlakte en heeft het horloge krasbestendig saffierglas en is de band versterkt met carbonvezels. Het horloge heeft verder grote drukkers die – zelfs met handschoenen aan – eenvoudig te bedienen zijn.

Genummerd en met een duikmes

Maar goed, de G-Shock Frogman 35th Anniversary Limited Edition mag dan een professioneel duikhorloge zijn, omdat er slechts 350 stuks van worden gebouwd zullen vooral doorgewinterde verzamelaars naar het horloge vissen. Het horloge wordt geleverd in een speciale, expeditie-koffer die naast het horloge ook nog ruimte biedt voor een bijpassende accessoire, een duikmes voorzien van het G-Shock-logo. Maar er zijn nog meer unieke details. Zo bevat ieder limited edition een nummer van 1 tot en met 350, dat met een laser is gegraveerd op de passant van het horloge. Het G-Shock 35th Anniversary-logo, ontworpen door de New Yorkse graffiti-artiest Eric Haze, is op de band gedrukt en afgestemd op de kleurdetails van het horloge. Zowel de nummering als het logo komen ook terug op een gegraveerd metalen plaatje dat in de koffer is bijgevoegd.

Het verplichte rijtje

Merk: Casio
Model: G-Shock Frogman Limited Edition GWF-D1000B-1LTD
Uurwerk / kaliber: Casio solar 5371
Leeftijd: November 2018
Diameter (mm): 53.3 mm
Kastdikte (mm): 18 mm
Conditie: nieuw/ongedragen
Toebehoren: Expeditie koffer, Seac duikersmes en het horloge
Verzendwijze: F2F omgeving Twente of verzekerde verzending binnen Nederland (inbegrepen)

Ik vraag €1250 dat is ruim onder de prijzen op chrono24.
Vergeet niet dat het vooral een verzamelobject is door de zeer beperkte oplage wereldwijd en dat het niet veel boven de prijs is van alleen het losse horloge.

Nu wat foto’s, deze zijn gemaakt na ontvangst van het horloge (het horloge is daarna gelijk weer opgeborgen in een doos). Voor nieuwe foto’s of vragen kun je altijd een berichtje sturen.

Bedankt voor het kijken!

1 like

Mag dicht, verkocht buiten HF!