Te Koop: 3x Tidena (veel vintage voor €150)

Te koop

2 Prachtige funky Tidéna’s (Zweeds merk). Ik heb ze recent gekocht, maar de horlogedoos begint over te lopen en deze horloges hebben te veel raakvlakken met andere horloges in de collectie. Ik verkoop de horloges als set van 2.

Merk en model: Tidéna Super automatic (paars)
Diameter: 35mm (lugwidth 19mm)
Leeftijd: jaren '60/'70
Datum waarop het in mijn bezit is gekomen: sept 2020
Papieren, doos en eventuele accessoires: head only
Verzendkosten of afgehaald: afhalen mogelijk, verzenden op risico en kosten van de koper

Conditie (krassen, werking etc): mooie vintage staat. De kast is nog scherp en lijkt mij ongepolijst. Het is een ADB kast met schroefdeksel, met origineel een WR van 200m. Wel divers kleine krasjes op de kast zoals bij een horloge van deze leeftijd te verwachten is. Het horloge loop en windt prachtig en heeft van vorige eigenaar circa 2 jaar geleden een servicebeurt gehad. Het mooie uurwerkje en de prachtige paarse sunburst wijzerplaat maken dit horloge natuurlijk helemaal af!

Soort uurwerk en kaliber: ETA 2472

Vraagprijs: 250 euro voor beide horloges samen (exclusief verzenden)

Hierna volgt een aantal recente foto’s van het daadwerkelijke object. Indien u interesse heeft, klik dan linksboven op mijn gebruikersnaam en stuur mij een bericht. Reageren als antwoord op deze advertentie is helaas niet toegestaan (en mag ik zelf ook slechts om de andere dag).

foto van uurwerk van vorige eigenaar:


Merk en model: Tidéna Super automatic (blauw)
Diameter: 40mm (lugwidth 18mm)
Leeftijd: jaren '60/'70
Datum waarop het in mijn bezit is gekomen: sept 2020
Papieren, doos en eventuele accessoires: head only
Verzendkosten of afgehaald: afhalen mogelijk, verzenden op risico en kosten van de koper

Conditie (krassen, werking etc): Redelijk nette vintage staat met diverse krasjes op de kast. De kast heeft een mooi schroefdeksel. Glaasje met een beschadiging op 9 uur en wat kleinere beschadigingen. Topper is natuurlijk de dial; ongeschonden met mooi intacte lumedots. De rode secondewijzer contrasteert mooi met de mooie blauwe sunburst plaat met mooi verloop in het blauw. Ongesigneerde hidden crown. Verzetten van de tijd en opwinden gaat wat stroef; dit komt denk ik door de hidden crown. De servicegeschiedenis van dit horloge is mij echter onbekend en het horloge loopt niet direct bij oppakken (maar na iets draaien van de rotor blijft hij om de pols wel lopen).

Vraagprijs: 250 euro voor het beide horloges samen (exclusief verzenden)

Soort uurwerk en kaliber: ETA 2783

foto uurwerk van de vorige eigenaar:

3 likes

Up!

Veel meer kan ik niet zakken, anders worden ze gratis. Maar vooruit: €225 en nu ook inclusief een niet lopende Tidena voor evt onderdelen:

2 likes

Up!

Up!
€200 exclusief verzenden voor de hele rambam! :scream:

1 like

Up!
199 euri’s exclusief verzenden!

Up!
€160!

Up! :point_up_2:
€150!