TK: Hamilton Jazzmaster Maestro Auto Chrono (41mm)

Aangeboden een Hamilton Jazzmaster Maestro. Hij is op 22-12-2017 gekocht bij een Nederlandse Swatch Group dealer. Het horloge heeft een grijze sunburst wijzerplaat, saffierglas en verkeert in een zo goed als nieuwstaat op een klein oppervlakkig krasje aan de linkerzijde van de kast na. Ik heb deze getracht vast te leggen op de foto’s. Het zwarte lederen (originele) bandje (22mm) is ongedragen.

Op 8-03-2018 heeft het horloge een servicebeurt gehad bij S.G Brussel, omdat de datum niet netjes om 12 uur omsloeg maar om 15:00. Dit was verkeerd ingesteld en als extraatje hebben ze hem meteen volledig geserviced. Hier heb je dus de eerst komende jaren geen omkijken na. Ook loopt de garantietermijn nog tot 8-03-2020.

Merk: Hamilton (h32576785)
Model: Jazzmaster Maestro Auto Chrono
Diameter: 41 mm (ex kroon)
Uurwerk: H21 (Swiss Mechanical Automatic)
Leeftijd: 22-12-2017
Vraagprijs: € 699-. Geen interesse in ruil momenteel.

Conditie: hele nette staat. Hij heeft enkel een klein oppervlakkig krasje aan de linkerzijde van de kast en is niet veel gedragen (wat tevens de reden van verkoop is).

Aanwezigheid van papieren en doos: Geheel compleet met doos, omdoos, garantiepasje, pricetag, boekjes, reisdoosje, hanger, een extra lederen grijze hirsch (duke) band met nieuwe Hamilton sluiting EN een vliegtuig…speldje.

Verzending / afhalen: Verzenden of afhalen is beide mogelijk, verzenden op kosten koper.

9 likes

Up.

Up en meteen een prijsverlaging, omdat ik iets anders op het oog heb. 650-

1 like

Zondag upje.

Up en laatste prijsverlaging: 600-.

Up.

Up.

Verkocht, hier mag een slotje op. Hans, veel plezier met het horloge!

Dit topic is na 365 dagen automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.