TK Oris WilliamsF1 Team Day Date

In verband met de aanschaf van een nieuw horloge mag deze fraaie Oris WilliamsF1 Team Day Date van eigenaar wisselen. Het horloge is gekocht in oktober 2008. Ik ben de tweede eigenaar.

Merk: Oris WilliamsF1 Team Day Date; Modelreferentie 01 635 7595 4194-07 8 25 01
de diameter (van links naar rechts zonder de kroon mee gemeten) 42mm
de leeftijd van het horloge; Oktober 2008
aanwezigheid van papieren, doos en eventuele accessoires Doos, handleiding en garantiekaarten aanwezig
Eventuele verzendkosten of dat het alleen kan worden afgehaald; Track & Trace verzending is inclusief, maar het horloge kan ook worden afgehaald.

De conditie van het horloge (krassen, slijtage, werkt het, enz.)
Het horloge is weinig gedragen en is in een uitstekende conditie. Geen noemenswaardige beschadigingen op de bijzonder gevormde kast. Wel superlichte draagspoortjes, maar niets ernstigs. De donkerblauwe bezel-inlay is nog prachtig en het saffierglas is onbeschadigd. De rubberband is geschikt voor polsen van ca 17,5cm, met een kleine speling in de fijnverstelling. Voor een koper met steviger polsen heb ik een volledig nieuwe rubberband ter beschikking. De in gebruik zijnde bandsluiting is ook nog heel fraai. Het horloge houdt uitstekend tijd en heeft een prima gangreserve.

Het horloge draagt heerlijk en de lugs bewegen mee met je pols. De carbon wijzerplaat is ook echt heel mooi en vormt samen met de oranje wijzers en rvs indices een prachtige combinatie.

Soort uurwerk (automaat, quartz, handopwinder, enz.) plus indien bekend het type (maker + type) Automatisch uurwerk, Oris 635, basis ETA 2836-2

De vraagprijs 425,00 Euro

En dan nu de foto’s;
En alweer verkocht aan een forumlid :smiley: Dank! Ook aan HF :+1:

1 like

Deze topic is nu gesloten. Nieuwe reacties worden niet langer geaccepteerd.