TK/ TR Casio Edifice Tom’s Limited edition (Bluetooth)

Te koop of te ruil (evt met cash-up)

Merk en model: Casio Edifice Tom’s Limited edition
ECB-10TMS-1AER
Diameter: 48,5 (draagt kleiner )
Leeftijd: aanschaf 22-7-2020
Papieren, doos en eventuele accessoires: full set alles compleet (zie foto)
Verzendkosten of afgehaald: kan beide. voorkeur voor afhaal zodat je het horloge helemaal kan inspecteren of het naar je zin is.
Conditie (krassen, werking etc): als nieuw, minimaal veegje op bezel, is niet op de foto vast te leggen.
Soort uurwerk en kaliber: Quartz, analoog en digitaal.
Vraagprijs: 150,–

nog wat extra info.

Quartz, RVS kast, Saffier glas,

Functies

12/24-uurs tijdweergave, 5 multi-alarmen, Alarm, Automatische kalender, Bluetooth, Knopgeluiden aan/uit, Stopfunctie, Timer, Wereldklok

Introductie van de tweede TOM’s Limited Edition-samenwerking met EDIFICE, de hoogwaardige metalen chronograaf die zijn 20-jarig jubileum viert. TOM’S, opgericht in 1974, is een bekend Japans raceteam en CASIO EDIFICE is hun trotse supporter sinds 2013. TOM’S was de 2020 Series-kampioen van Super Formula, het toppunt van de Japanse formule-autoserie en de 2020 Team Champion van de Super GT, de toprace van de Japanse toerwagenreeks. Deze en andere prestaties geven TOM’s claim het topteam van heel Japan te zijn. Dit samenwerkingsmodel is ontworpen in samenwerking met de teamleden van TOM en is gebaseerd op de nieuwe EDIFICE ECB-10, die telefoonkoppeling ondersteunt.

Belangrijkste kenmerken:

Wijzerplaat ontworpen in de vorm van remklauwen.

Wijzerplaat versierd met een zonsopgangbeeld van Mt. Fuji, waar TOM’S is gevestigd.

Koolstofvezel gezicht Saffierkristal om te beschermen tegen krassen tijdens het dragen van mijn mechanica.

In overeenstemming met de verzoeken van TOM’S monteurs, heeft de punt van de horlogeband een knobbeltje, waardoor het niet los kan glijden van de bandring.

Het basismodel ECB-10 beschikt over Bluetooth-connectiviteit met een smartphone, wat helpt om een nauwkeurige tijdwaarneming te garanderen.

Bovendien is het voor alle TOM-teamleden mogelijk om hun tijdregistratie tot op de seconde te synchroniseren.

Een Schedule Timer-functie die kan worden gekoppeld aan de agenda-app van een telefoon, ondersteunt nauwkeurige planning tijdens races.

Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van EDIFICE is de 20 op de ring in rood gegraveerd en op de achterkant staat de tekst “20th Anniversary EDIFICE”.

SUPER GT Oorspronkelijk bekend als het All Japan Grand Touring Car Championship (JGTC), werd deze serie in 2005 omgedoopt tot SUPER GT. Als een Japans evenement dat tienduizenden toeschouwers trekt voor elke race, zet SUPER GT het podium voor concurrentie tussen autofabrikanten van over de hele wereld. de wereld. Super formule Super Formula is de toprace-raceserie voor zowel Japan als de rest van Azië. De hoge concurrentie in deze serie trekt aanstormende coureurs van over de hele wereld aan. TOM’S TOM’s, opgericht in 1974, is een vooraanstaand raceteam in Japan. Naast deelname aan SUPER GT, SUPER FORMULA, F3 en andere races binnen en buiten Japan, is TOM’s ook betrokken bij de ontwikkeling en marketing van after-parts, voornamelijk voor Toyota-auto’s. In 2017 reden de coureurs Ryo Hirakawa en Nick Cassidy met LEXUS TEAM KeePer TOM’S auto nr. 37 naar het SUPER GT-seizoenskampioenschap. EDIFICE is sinds 2013 een officiële sponsor van TOM’s.

Hierna volgt een aantal recente foto’s van het daadwerkelijke object. Indien u interesse heeft, klik dan linksboven op mijn gebruikersnaam en stuur mij een bericht. Reageren als antwoord op deze advertentie is helaas niet toegestaan (en mag ik zelf ook slechts om de andere dag).

6 likes

Up…iemand evt wat leuks te ruilen?

Prijs is scherp maar ik wil best wat onderhandelen. Leuke ruil ook welkom. Kom maar op…

Weekend up…leuke ruil? Smerig bod…kom maar

Weekendupje…ook interesse in een leuke ruil

Nog steeds te koop (doe een bod) te ruil