V & M watches

Hallo liefhebbers/kenners,

Hier zijn we weer met de volgende vraag.
Heeft iemand van jullie ervaring (positief/negatief) met het in Alkmaar gevestigde v&m watches. Ze schijnen gespecialiseerd te zijn in breitlings en werken blijkbaar nauw samen met specialisten van Koster en Zoon. Ben voornemens om een superocean te bestellen maar heb nog wat twijfels.

2 likes

Hallo,

Heb er twee keer een horloge gekocht, beide horloges waren van Breitling alles naar volle tevredenheid. Omdat Alkmaar voor mij toch redelijk ver rijden is heb ik er beide keren voor gekozen om de horloges op te laten sturen. Waren zoals omschreven en zeer netjes verpakt. Vlotte en duidelijke communicatie. Ik ben er in elk geval tevreden over.

mvg. Hans

2 likes

Half jaar terug ook met volle tevredenheid klokje gekocht!

2 likes

Gisteren mijn nieuwe horloge gekocht bij Bjørn.

Fijne ervaring naar volle tevredenheid!

Tot een volgende keer!

2 likes

geachte lezers,

Ik heb vorige maand mijn eerste horloge gekocht bij v&m watches. Betreft een Breitling Cockpit Chronograph. Ik ben geholpen door Bjorn, een jongen met veel ervaring als het om horloge’s gaat. Ik ben super goed geholpen. De service is perfect en kon ook met al mijn vragen terecht. Aangezien het een best grote uitgaven is wou ik de zekerheid dat ik mijn horloge dan ook bij het juiste adres had gekocht. Hij had mij uitgenodigd op het hoofdkantoor in Alkmaar en hier werd mij alles nog een keer tot in de details uitgelegd onder het genot van een bakkie koffie. Mijn ervaring is super! V&M Watches bedankt ik ben super blij met mijn nieuwe klok.

Groetjes, Jasper

1 like

Gisteren naar Alkmaar gegaan en een mooie Breitling Avenger Seawolf bij Bjorn gekocht. Zeer attente man die zijn vak verstaat. Zelfs een jaar garantie van hem gekregen ipv de 3 maanden die op zijn site vermeld staat.
Super goed gesprek gehad onder het genot van een kop koffie.
Ik heb mijn Superocean ingeruild en kon de rest netjes pinnen.

Een echte aanrader om bij Bjorn een horloge te kopen. Vooral bij zo een

grote uitgave.
Het heeft mij in ieder geval een goed gevoel gegeven.

3 likes

Zeer tevreden over de perfecte Service (ja, met een hoofdletter) van V&M Watches.

Recent een Colt GMT overgenomen, die een probleem blijkt te hebben.
Nu verkoop ik dat horloge, omdat mijn 17380 het toch wint. Ookal ben ik niet degene die het horloge bij hun heeft gekocht, wil hij graag het horloge onder garantie maken, zelfs voor de nieuwe eigenaar!

Bjorn, jij weet hoe je klanten moet binden! Mocht ik een keer wat met de 17380 hebben, dan weet ik je te vinden!

1 like

Ja hoor, kun je gerust doen. Ik ben wel ter plekke geweest (kleine afstand voor mij) en heb bij Björn een aantal Breitlings bekeken. Hij gaf eerlijke informatie, en was beslist niet een situatie van dat ik per se wat moest kopen. Ik had dan ook van te voren aangegeven dat ik twijfelde of ik een tweedehands ging kopen of toch een nieuw exemplaar.
Na afloop liet hij me ook weten dat hij ook nieuwe Breitlings kan leveren met een hele leuke korting.

1 like

Deze week een horloge gekocht bij Bjorn, de man achter V&M watches. Ik had in het verleden al eens een band met vouwsluiting bij hem gekocht, maar nooit een horloge.

Samen met mijn vrouw naar Alkmaar gereden. Wij hadden namelijk op de site van V&M een Breitling gezien die bij mijn ega erg in de smaak viel.

We werden netjes ontvangen en kregen alle tijd om het horloge te bekijken. Onder het genot van een bakje koffie een leuk gesprek gehad over horloges, terwijl mijn vrouw vrijblijvend het horloge kon bekijken. Geen enkele vorm van druk, wat ik als erg plezier ervaar. Ter vergelijking had Bjorn nog twee horloges meegenomen, maar ik zag het al direct aan mijn vrouw. Ze was verkocht :sweat_smile:

Tot een zeer nette prijs gekomen met ruim een jaar garantie!

Al met al een zeer plezierige ervaring. Als ik wederom een Breitling zou kopen, zou ik zeker naar Bjorn gaan. Dit zal vast ook gelden voor andere merken, maar met name Breitling is zijn specialiteit.

Bedankt, ook namens mijn vrouw!