Verkocht: Orient Star Classic (SAF02005S0)

Ik geloof het zelf bijna niet, maar ik toch mag mijn Orient Star naar een andere liefhebber. Uiteindelijk is toch gebeurd wat de HF orakels voorspelden;; er is een Longines Conquest Heritage op mijn pad gekomen waarvoor de Orient zal moeten wijken.
Voor wie het horloge niet kent: Orient Star is voor Orient vergelijkbaar met wat Presage voor Seiko is. Qua kwaliteit en afwerking is deze Orient dan ook te vergelijken met b.v. de Seiko Cocktail time. Zie ook mijn NA topic.

Dit is naar mijn mening de mooist leverbare kleurstelling: De aflopende champagne plaat heeft een lichte sunburst die voor een mooi effect zorgt i.c.m. de gilt wijzers en indexen. Het horloge is 3 maanden oud en in z.g.a.n. staat.

Het merk + het model: Orient Star Classic (SAF02005S0)
Uurwerk: Orient 40N52 automaat met gangreserve indicator. ‘Hacking’ + met de hand op te winden.
Diameter (excl. kroon): 38,5 mm
Lug-to-lug: 44,5 mm
Bandaanzet: 20 mm
Leeftijd: Januari 2019
Toebehoren: Het horloge wordt geleverd op een z.g.a.n. echte hagedisband :lizard: van de Horlogebandenspecialist. Op deze band heb ik de OS sluiting van de originele band overgezet. De originele band is 1x gedragen en wordt ook meegeleverd.
Bij het horloge zit verder een hangtag, boekje en generiek doosje (zo werd het horloge geleverd). Ook de factuur (garantie tot 10-01-2020) en bewijs van betaling van BTW en invoerrechten worden meegeleverd.

De prijs is € 220,- Ik heb deze keer geen interesse in een ruil.

Persoonlijke overdracht heeft mijn voorkeur. Verzenden op kosten van de koper kan natuurlijk ook, dan wel liefst aangetekend en verzekerd.

Referenties van mij als koper en verkoper vind je hier.

Stuur me gerust een PB als je vragen hebt over het horloge.

19 likes

Hij is er nog :slight_smile: Tientje eraf: € 210,- ex. verzendkosten. Omdat ik een geïnteresseerde heb voor de originele band + sluiting is het horloge ook met alleen de hagedis te koop, dan is de prijs € 190,- Mooie prijs voor een Orient Star toch?

3 likes

Up, bieden staat vrij. Nog steeds geen inruil, ik heb een duidelijk doel voor ogen :smile:

5 likes

Gereserveerd

1 like

Verkocht, HF en koper bedankt.

Dit topic is na 365 dagen automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.