Verkocht: Oris Artelier automaat chrono

Het moet er toch een keer van komen: de aanschaf van een Omega Planet Ocean. Helaas zullen er dan ook een paar horloges het veld moeten ruimen. Waaronder deze fraaie Oris, compleet met een leren en een stalen band.

1.het merk + het model: Oris Artelier chrono
2.de diameter (van links naar rechts zonder de kroon mee gemeten): 44mm
3.de leeftijd van het horloge: 2011
4.aanwezigheid van papieren, doos en eventuele accessoires: Helemaal compleet (omdoos, doos, boekjes, de garantiekaart is er ook, maar er is geen datum ingevuld). De leren band is een vervanger van de originele en verkeert in nieuwstaat. De stalen band is er later bijgekocht en is origineel Oris en ook specifiek voor dit model. De stalen band heeft minimale gebruikssporen.
5.eventuele verzendkosten of dat het alleen kan worden afgehaald: Verzenden/ophalen in overleg.
6.de conditie van het horloge (krassen, slijtage, werkt het, enz.): Horloge is in goede staat. Enkele minimale gebruikssporen, m.i. niet storend echter indien gewenst makkelijk weg te werken.
7.soort uurwerk (automaat, quartz, handopwinder, enz.) plus indien bekend het type (maker + type): Automaat Oris 676 (ETA 7753)
8.de vraagprijs: EUR 950,- (adviesprijs EUR 3.050,-, maar dan krijg je er maar één band bij).

Eigen foto’s:

1 like

up

overigens sprak een mede forumlid mij erop aan dat de genoemde adviesprijs niet die van 2011 is. Na enig speurwerk blijkt dat inderdaad het geval. De genoemde adviesprijs is wel die van het huidige (wel vergelijkbare) model. Zoals aangegeven krijg je er dan maar één band bij. De adviesprijs van dit horloge met één band lag in 2011 rond de EUR 2500. Met twee banden dus wat hoger.

Verkocht aan een erg vriendelijk mede forumlid!

Koper en HF bedankt!

1 like

Deze topic is nu gesloten. Nieuwe reacties worden niet langer geaccepteerd.