VERKOCHT: Squale Super 30 Atmos Vintage Oversized Duiker

Binnenkort kom er weer een tweetal vintage horloges bij mij binnen en dus mag er wat uit de collectie weg, onder andere deze Squale Super Squale 30 Atmos “Pierre Denill” uit de sixties.

Prachtig gepatineerde wijzers en wijerplaat waarop het sunburst effect nog mooi zichtbaar is, kast is in mooie staat voor de leeftijd. Horloge is 38mm, oversized voor die tijd en dat maakt hem vandaag de dag goed draagbaar! Domed acrylglas en een schroefkroon maken het horloge compleet.

“Pierre Denill” alhoewel Frans klinkend was waarschijnlijk een horlogelabel voor de Italiaanse markt, de methodiek is simpel, op een Squale wijzerplaat werd gewoon een extra naam geprint.

Binnenin tikt een Felsa 4007N automaat die in Juli 2017 een service heeft gehad bij ons aller @Inca, het horloge loopt perfect. Het bandje is een amper gedragen superzacht lederen Rios Vintage lederen band.

Ideaal horloge voor iemand die een pure vintage wil die nog geen jaar geleden een service heeft gehad en een verrassend hedendaags formaat heeft.

Eur. 565,- excl. verzenden

Diameter zonder kroon: 38,2mm
Lengte: 46,8mm
Dikte: 13,3 mm
Caliber: Felsa 4007N serviced July 2017
Acrylic Domed Crystal
Bandbreedte: 20 mm
7 likes

Dit topic is na 365 dagen automatisch gesloten. Nieuwe antwoorden zijn niet meer toegestaan.