Herman1983

Herman1983

Dag allemaal,

ik ben nieuw op dit forum en mij is zojuist gevraagd even iets over mijzelf te vertellen.

Mijn naam is Herman en heb al geruime tijd interesse in horloges. Bij mij gaat het dan vooral om het esthetische aspect. Ik draag ze al sinds mijn tienerjaren en mijn eerste horloge kreeg ik van mijn oom voor mijn communie dit was een digitaal Lorus kinderhorloge met zwart rubberen bandje (deze heb ik nog steeds).

Het eerste horloge dat ik daadwerkelijk uit eigen beweging droeg kreeg ik van mijn moeder, het was een zwart horloge met een soort zaklampje aan de zijkant, een polyester bandje en oplichtende wijzers welke ik destijds al een tijd bij de Hema had zien liggen. Ik liet het aan mijn moeder zien in de hoop dat ik het cadeau zou krijgen, een bofkont was ik die dag zeker(ook dit horloge heb ik nog steeds en er is geen horloge in de wereld waar ik deze tegen zou ruilen).

Nu heb ik een aantal horloges van verschillende merken door de jaren heen verzameld en door het gebruik is er bij een aantal wat onderhoud nodig.

Het zal dan ook een van mijn persoonlijke doelen zijn om mijn bescheiden collectie zo goed mogelijk in ere te herstellen en misschien zo nu en dan uit te breiden.

Ik kijk ernaar uit deel te nemen aan dit forum.

Met vriendelijke groet,

Herman