Horlogeband voor Seiko SNXS73K1

Hallo leden van het forum,

Zojuist ben ik een leuke horlogeband tegengekomen die ik wil aanschaffen voor mijn Seiko SNXS73K1.
Ik weet echter niet waar deze band gekocht is door de eigenaar van het horloge op de foto, en daar kan ik denk ik ook zo niet achter komen. Weet misschien iemand wat voor soort horlogeband dit is (modelnaam) of weet iemand waar deze te koop zijn? Het is een zwart lederen band met een blokjespatroon. Het is een beetje een gok dit via het forum te vragen aangezien dit bandje overal ter wereld verkocht kan zijn geworden. Maar je hoeft maar net iemand te vinden die een soortgelijke of dezelfde band ooit eens gezien heeft en je bent geholpen.
Ik zal hieronder een link bijvoegen naar de afbeelding van het horloge met de band.

Alvast bedankt voor de hulp!

https://www.google.nl/search?q=seiko+snxs73k1+leather+band&rlz=1C1JZAP_nlNL760NL760&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiK157Y0dbdAhWN2aQKHRI9BU8Q_AUICigB&biw=1536&bih=674#imgrc=tWK6r5ZUlncO7M:

Je link brengt mij naar je zoekopdracht, niet naar één foto.
Maar dat horloge heeft een lugafstand van 19mm. Kijk eens bij leren banden van horlogebanden.com of horlogebandenspecialist.nl of watch-band-center.com… en dan zoeken naar bandjes van 19mm breedte.
Zul je vast iets tegenkomen wat erop lijkt.

Als dat de derde foto is die je bedoelt kun je eens zoeken op zwart leer met carbon print (carbon embossing) en witte contrasterende print…

Hallo,

Ik ben een tijdje bezig geweest met het zoeken naar dezelfde band. Maar ik kan hem niet vinden. Ik heb al geprobeerd om via Pinterest (bron foto) contact opgenomen met de eigenaar, maar die heeft nog niet gereageerd. Dus als iemand toch iets weet over waar ze te koop zijn of iemand die er zelf zo een heeft dan hoor ik het graag. Alvast bedankt voor de moeite.

Ik bedoel inderdaad die met de carbon leren band

Ik weet niet welk breedte je moet hebben maar dit komt volgens mij toch wel in de buurt

Hirsch Carbon met wit stiksel

Die is er daar niet in 19mm. edit: hier wel.
Volgens monsterwatches zou een niet te dikke 20mm wel passen…
Of stuur een pb naar één van de bandenbazen op t forum.

Dank voor de antwoorden. Maar Ari, wie zijn de bandenbazen van het forum?

Kom op, een beetje initiatief… gebruik de zoekfunctie eens.