Rikketik oktober 2019 sfeerimpressies en aanwinsten

Deze vond ik ook wel grappig(rechts) alleen 500 euro? Weinig kans!

9 likes

Dat dachten dat jullie allemaal koekoek waren natuurlijk!

1 like

Ik heb helaas de samenscholing om twaalf uur net gemist, maar vond het leuk en ga de volgende keer zeker weer! Wel @Freakazoid en @GJBB ontmoet, ik ben helaas de naam vergeten van degene bij wiens kraam het was. Hij had schitterend spul liggen, oa een heel gave vintage Seamaster 300 en een hele rij vintage Speedmasters, waaronder een 105.003 als ik het goed onthouden had.

2 likes

Op lederen band? Dan was ik ook door gaan wandelen.

Wat ik ook grappig vind als mensen naar de prijs informeren en de verkoper dan zegt ja die is 22.000 ja militair enz, alsof er daar een een zooi mensen lopen met 22k op zak, meeste kopers vallen bijna flauw bij het horen van die bedragen :grin:

2 likes

Absurd wat mensen soms durven te vragen voor hun horloges. Als het een heel bijzonder of perfect exemplaar is kan ik er nog inkomen maar sommige mensen vragen ook de absolute hoofdprijs voor troep. Wat ik me dan afvraag is hoe iemand op zo’n prijs komt.

Er was iemand die met droge ogen 1275 durfde te vragen voor een Seiko 6139-6002 pogue. Het horloge was best oke, maar de kast was toch wat gepoetst en de sluiting van niet origineel en niet correct. Ik vraag me dan echt af of iemand wel helemaal 100 is daar dan 1275 voor te vragen. Hij zei dat het de enige op de beurs was en heel zeldzaam. Ik heb volgens mij nog 3 andere exemplaren gezien. :slightly_smiling_face:

5 likes

Uit de lucht grijpen, hopen dat je gek bent.

Kreeg ook nog een rus in handen gedrukt kgb horloge oid, hier ging het niet om de prijs want die was 50’euro, maar kreeg meteen uitleg: hij heeft een geschroefde kroon, dat zit zo dan moet je schroeven zie je dat, hoe het werkt? denk gast straal ik nou zoveel domheid uit, ik loop op een horloge beurs, maar ja…

3 likes

Deze

10 likes

Klopt, niet die grote. Met @slls en @BG1 even wat Russische wetenswaardigheden uitgewisseld.:blush:

1 like

Mijn aanwinsten van vandaag

34 likes

:joy::joy:

Ik zie het ook wel gebeuren dat je half verwachtingsvol zegt: “Hoi, ik ben [HF nickname]” en de reactie is… :face_with_raised_eyebrow: hmmm… okee. Nooit van gehoord :joy:

5 likes

Poging twee dan, nu met bewegend beeld.
Even fullscreen aanklikken.

33 likes

Echt nice, deze had ik zo voorbij gelopen omdat ik dan dacht veel te duur vast vol goud.

1 like

Wat een beauty zeg !!

1 like

Mooi horloge Matthijs. Leuk je op de Rikketik ontmoet te hebben.

2 likes

Leuk ding… En subseconds zien er eigenlijk altijd goed uit :slight_smile:

Het was uiteraard leuk forumlid @GBJ te ontmoeten en zeer zeker omdat onze nicknames wel heel erg op elkaar lijken :grin:

Leuke dingen gezien en trots op mijzelf dat ik verleidingen heb weerstaan… is wel eens anders…

3 likes

Ben niet zo van de goud(kleurige) horloges maar de wijzerplaat van dit horloge is wel echt heel erg mooi!
Gefeliciteerd met de mooie aankoop!

Aantal “afleveringen” terug kwam ik binnen met een wat zonderling persoon. Als je gelijk binnenkomt, kom je elkaar steeds weer tegen. Op een gegeven moment viel mij op dat de man een stapel geld had die de 22k ver te boven ging. Paar uur later, geen geld meer maar een leuk aantal horloges uit het hoge segment.
Terwijl ik bij binnenkomst dacht “zal ik koffie voor hem kopen?”

5 likes

Ging eigenlijk voor een interessante Rus. Daar niet in geslaagd. Maar had deze om de pols en trof de stand van Ernst Benders. Deze specialist had opmerkelijk veel onderdelen. Met name ook de kwetsbare kunststof datumring. Blij met dit adres!

27 likes