Kan iemand mij vertellen of deze Tag Heuer echt is...m vr gr Siebe

Helemaal mee eens, maar zijn we nu werkelijk in een tijd aanbeland waar

leidt tot een schuldcomplex?

3 likes

Ik dacht altijd dat Fortis de eerste was ergens in de jaren twintig

Harwood dacht ik. Ah, zie nu het artikel - klopt allebei. :wink: Anyway; wellicht GP’s eerste automaat, dat kan goed.

Nee hoor , absoluut niet. Ik ben gewoon nog een groentje in de horloge wereld en ik vind het leuk om lid van dit forum te zijn. Ik heb lang geleden een keer een horloge van mijn opa gekregen en dat lag al tijden in de kast. Mijn moeder zei laatst dat mijn opa nooit goedkope dingen kocht , en dat ik dus zuinig op t horloge moet zijn. Ik denk dat hij 30 jaar in de kast heeft gelegen , maar hij loopt precies op tijd , zo lang je hem om je pols houdt. Sindsdien ben ik me gaan verdiepen in horloges en vandaag kwam ik bij dit forum uit
M vr gr Siebe

8 likes

Morgen een foto voor de geïnteresseerden

4 likes

Leuk hoor! Horloges hebben wel onderhoud nodig, als je hem nu regelmatig gaat dragen moet je er echt een keer aan geloven. Reken op een euro’tje of 200 voor echt goed werk inclusief opwindveer, wellicht enkele tientjes meer. Voor een eventuele eerst impressie, hier een lijst van horlogemakers die bekend zijn bij het forum en/of er lid van zijn:

Het horloge kan nog redelijk goed de tijd houden, maar alle olie en vet zijn inmiddels vervlogen, verbruikt en hard geworden. Is het behoud van je horloge.

1 like

Zullen we het erop houden dat ik het goed bedoelde…
Ik bekijk het positief. :v:t3:

3 likes

Absoluut. Nogmaals ik had t niet als negatief ervaren. Gelukkig nieuwjaar

1 like

Wijzers en uur markeringen zien er erg goedkoop uit. Prijs is overigens ook belachelijk duur.

Er is me net verteld dat er een echtheid certificaat bij zit en dat hij in de winkel rond de 2500 kost…hij wil er dus 12 voor hebben

Gemaakt door…?

1 like

Vraag eens aan verkoper of je me een specialist ( kenner) mag langs komen en laten inspecteren eventueel bij twijfel de kast open maken? ben benieuwd naar de reactie. BTW welkom op HF

1 like

25 jaar bij t bedrijf heeft hij gekregen. Dus van wie weet ik niet

Persoonlijk denk ik dat dit wel een echte zou kunnen zijn. Alle imperfecties die we zouden kunnen waarnemen zijn volgens mij te wijten aan slechte lichtinval icm een slechte foto.

Maar waar ik twijfel bij heb, waarom krijgt iemand in Friesland een Tag Heuer Carrera met een Franstalige dagschijf? En bij de ene advertentie is de locatie Scharsterbrug en is de prijs dik 6K en de andere advertentie is de locatie Idskenhuizen en is de prijs 1250. Ik heb eerder het idee dat de aanbieder helemaal niet over dit horloge beschikt.

Hier een link naar de advertentie:

5 likes

Dit dus.

Nog steeds geven mensen hier allerlei meningen op basis van foto’s die het beeld totaal misvormen. Als je iets als onecht bestempelt moet je het heel zeker weten wat mij betreft. Het lijkt soms stoer om iets als nep te betitelen op basis van slechte foto’s. Meestal is het echter nogal dom.

7 likes

35 likes

Die in Idskenhuizen is dezelfde. Ik heb contact met hem erover gehad. Hij woont nu in Scharsterbrug een paar kilometer verder. Hij zegt dat hij t horloge heeft gekregen van zijn bedrijf waar hij werkt voor 25 jaar dienst. Hij vroeg 1250 maar zei dat hij met 1200 ook tevreden was. Zelf heeft hij niets met horloges. Overigens heeft hij ook nog 1 van 12 en een half jaar bij bedrijf. Test nog de vraag : Als ie echt is, is t dan 1200 waard.

Ik heb iemand laten contact nemen met de verkoper. Ik krijg geen fotos achterkant ( glas is antwoord) en geen foto garantiekaart. Dus??? heb dan toch veel vragen erbij. Heb je al voorgesteld om met deskundige te mogen komen kijken.

Ja. Daar doe ik het voor :raising_hand_man:

Oh, sorry man. Goed plan. Laten we mensen voor dom uitmaken :ok_hand:

zo klopt hij weer…

12 likes