NA: Een zoethoudertje, een mod, een skx, een blijvertje

Ben bang dat m’n verslaving mogelijk een virus oploopt… Genaamd seiko oid? Altijd een andere unieke mod om je pols, das toch ook wat. :see_no_evil:

1 like

Ik ben er geen vreemde van :upside_down_face:

Het blijft altijd leuk om zelf een unieke mod in elkaar te zetten.

1 like

Ja leuk idee, maar ik denk dat het commercieel en financieel niet interessant is. Onderdelen zijn (relatief) duur met vaak lange levertijden. Garantie kan alleen jij dan geven, met je garantiekaart naar een willekeurige Seiko AD is geen optie. Denk vooral leuk om te doen en te hebben, iets unieks wat niemand heeft en die jij mooi vind.

Liefst een die sommige juist heel lelijk vinden, gewoon omdat je geen meeloper bent :face_with_hand_over_mouth:

2 likes

Helemaal mee eens!

1 like

Dat jij er geen vreemde van bent, heb ik al meermaals voorbij zien komen. Ik was zelfs geneigd een pb te sturen als ik niet iets leuks zou tegenkomen…

Wellicht ooit, maar wie weet ook niet. Ik denk dat ik dit wel leuk zou vinden om zelf te kunnen.

1 like

Is het ook. Gewoon een lading oude 5jes van eBay trekken, Chinees gereedschap van eBay en hup. Je hebt er een hobby bij :v:

1 like

Leuke mod, leuk geschreven. Plezier ermee!

1 like

Thank you!

Mijn beste,

Een wervelende introductie van een gezaghebbende nieuwe aanwinst!!
Goed gedaan hoor!!
Ik wens je er derhalve een sportieve tijd mee. :watch:

En voor straks: “Buona Notte" en morgen gezond weer op.:first_quarter_moon_with_face::first_quarter_moon_with_face::first_quarter_moon_with_face:

Orologio Signaturis Temporis :wink:

1 like

Mooie mods, Han. Het is dat ik geen fb, insta of snapchat heb, anders was ik je wel gaan volgen.

Ik heb helemaal niks met al die SM (lees: Social Media) apps. Het verbaast m’n vrouw dat ik op dit forum zo actief ben :joy::joy:.

1 like

Je vrouw is niet de enige van de HF aanhang lijkt me zo. Wacht maar tot je grail en tevens birth year watch plots langskomt voor een puik prijsje en je kan niet anders dan toeslaan, maar je hebt wel wat geld van die boodschappenrekening nodig :roll_eyes:.

1 like

:thinking::see_no_evil::grin::joy: We gaan het meemaken.

1 like

Mooie mod. Jammer van de lijm, heeft Rob het zelf gedaan of de verkoper? Kan me bijna niet voorstellen dat Rob dit heeft gedaan want die zou dit dan nooit zo wegsturen. Tenminste, zoals ik Rob ken (heeft al een paar mods voor mij gedaan). Veel plezier er mee.

1 like

Hij is mooi!!
Ik zou als hij via Rob geleverd is hem even benaderen.

1 like

@peterpan en @Brambo bedankt voor de feedback. Ik heb het horloge gekocht, wetende van dit euvel en van het ontbreken van het garantiekaartje.

Ik had in de planning om 7 oktober a.s. misschien naar de rikketik te gaan en aldaar aan Rob te vragen of hij evt. het bezel dingetje zou kunnen bekijken en de wijzerplaat/chapter ring zou kunnen uitlijnen. Uiteraard tegen betaling…

Ik vind het alleen niet netjes om Rob te benaderen, omdat de verkoper zegt dat het bij monsterwatches vandaan komt, maar ik geen garantiekaartje heb. Al zou ik natuurlijk niet op deze toon muziek maken. Maar zo zou het wel kunnen overkomen.

Misschien herkent hij de mod wel als ik besluit om naar de rikketik te gaan. Ziet hij in ieder geval dat er nog steeds iemand blij is met 1 van zijn mods.

1 like

Gewoon aan Rob vragen om het te fixen en dat je er voor gaat betalen. Ik denk dat het wel mee valt qua kosten.

1 like

Mooie mod, ziet er puik uit, veel draagplezier toegewenst :+1:

1 like

:+1: Gefeliciteert met je aankoop

1 like

Gewoon uitleggen aan Rob en naar de kosten vragen aangezien je hem graag netjes heb. Rob kennende gaat hij je vast helpen.

1 like

contact leggen met rob kan soms even duren,maar hij gaat jouw zeker kunnen helpen

1 like