Wat dragen wij vandaag LXXVI

Deze Dial doet het wel goed in de zon.

26 likes

13 likes

28 likes

16 likes

Mooie combi met deze band.

1 like

En vanaf gisteren niet meer bij de AD te krijgen! :sweat_smile:

1 like

Niet-zo-Speedy-Tuesday vanochtend…

19 likes



Beetje bare-bones, dat uurwerk, maar hij loopt strak.

29 likes

15 likes

12 likes

Hoe bevalt ie Hans? Ik zie verdacht weinig van je andere collectie langskomen, en dat terwijl je Omega’s en Rolex toch niet de minsten zijn… :wink:

1 like

Toen ik vorig jaar in maart van het nieuws over de Moonswatch hoorde, vond ik het een leuke actie van de Swatch groep en wilde ik er eigenlijk ook wel een. Mijn zoon zou me toen meenemen naar Swatch in Düsseldorf, na een telefoontje begreep ik dat daar ook enorme rijen liefhebbers stonden en dat ik me een ritje kon besparen. Toen vorige week m’n zoon belde vanuit Swatch Strasbourg, dat daar een Mercury “voor mij” lag, kon ik het niet laten. De Moonswatch is gewoon een erg leuk horloge en staat straks mooi naast m’n zelfgemaakte gouden astronaut, waarna ik m’n automatische Speedmaster of een van de anderen weer om ga doen😀.

17 likes

Fraai hoor de collectie zo! Het lijkt me nog steeds leuk om de Mars versie erbij te hebben. Leuk voor in de zomer, niet te serieus, zit de Speedmaster qua dragen niet in de weg :wink:.

1 like

Alles klopt aan dat horloge, tot het ronde datumvenster toe. Vrolijke snuit.

Mijn vrouw vraagt vriendelijk dat als je die zou overwegen weg te doen, het mij vooral niet te laten weten. :slightly_smiling_face:

3 likes

Kleine NA. Gekocht als beater:

14 likes

14 likes

Na meer dan zes maanden logeren bij Tudor (lumen vielen uit de bezel), terug om de pols.

15 likes

Mercury is erg leuk Hans!

1 like

Nieuwe bezel gekregen?

Dit topic is na het bereiken van de maximumlimiet van 4000 antwoorden automatisch gesloten. Continue discussion at Wat dragen wij vandaag LXXVI (Deel 43).