7T2 Straps "twin strap" voor Sinn U1

Remie bedankt, hij past ALS GEGOTEN en de U1 ziet er fantastisch uit op dit leer. Uitstekende keuze, ik wilde voor lichter bruin gaan, jij hield me tegen en terecht :slight_smile:

Explore jeroenderee Explore jeroenderee

Prachtige combinatie!

En eentje bij echt daglicht:

Explore jeroenderee

Mooie combo, mooie band!

Heel mooi, geniet ervan (tu)

Dank je Jeroen! :slight_smile: Het was even puzzelen, maar toch gelukt! Deze kleur was toch je eerste keuze!? Je oog was gelijk op die ammo tas gevallen. Graag gedaan! :wink:

Misschien nog n leuk ‘weetje’ de tas was uit '64 :wink:

Hahahaha, nou ik herinner me nog dat ik je een plaatje had gestuurd van een bijna beige band…en dat jij voorstelde om er een cognac band aan te zetten…veel betere keuze dus achteraf, cognac staat hem VEEEEL beter :slight_smile:

Dus ik heb een nieuwe band van 50 jaar oud !!! KOEL

Mooie band, super horloge! Maar leer op een duiker vind ik persoonlijk niet snel een gelukkige combi.

Mooie band! Alleen niet op deze klok :wink:

Tom Koerts Schreef:

Mooie band! Alleen niet op deze klok :wink:

Fraaie band, fraai horloge. Maar geen gelukkige combo. Niet omdat ik vind dat leer niet op een duiker hoort, maar ik weet het niet :frowning:
Kan die allesoverheersende sluiting zijn…

Ziet er inderdaad heel gaaf uit!

Ik heb de originele siliconenband met vlindersluiting en de tegiment stalen band ook, deze tegiment duikers vouwsluiting met leren band vind ik een hele mooie afwisseling, dus ik kan kiezen (Lucky me) :slight_smile:
De vouwsluiting is inderdaad mega maar dat is in mijn ogen juist een leuke combi. Maar goed…smaak is gelukkig persoonlijk!!

Iedereen bedankt voor de reacties :slight_smile:

Proficiat!