Aanschaf Hamilton

Beste heren, dames,

Ik zou graag nog wat advies willen winnen voor het aanschaffen van een Hamilton. Ik heb namelijk meerdere opties.

Mijn intresse gaat uit naar de volgende 3 modellen:
De H64551857 (HAMILTON KHAKI KING SCUBA),
de H64455523 (HAMILTON KHAKI KING AUTOMATIC),
en de H32455555 (HAMILTON JAZZMASTER VIEWMATIC)

De JazzMaster Viewmatic ( http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=AC&y=93&p=331 ) staat onder andere hier aangeboden voor een leuke prijs: http://www.amazon.com/Hamilton-JazzMaster-Viewmatic-watch-H32455555/dp/B000XV3F6C. Ik vroeg me af of iemand een idee had wat de Nederlandse prijzen zijn?

De King Automatic ( http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=KA&y=21&p=160 ) word niet meer gemaakt heb ik inmiddels begrepen, maar misschien een 2e hands? Of is er een juwelier te vinden die nog zo een model heeft liggen. Hier nogmaals de vraag, wat hier ongeveer de Nederlandse prijzen voor zijn?

En als laatste de King Scuba ( http://www.hamiltonwatch.com/webapp/en-us/collection/?c=KA&y=86&p=291 ). Een quartz model, wat ik wel een beetje jammer vind, maar alsnog een erg mooie klok voor ook een leuke prijs: http://www.kenmarwatches.com/hamilton-H64551857.html
Deze heb ik echter ook in nieuwstaat 2e hands aangeboden gekregen voor ongeveer 2/3e van de bovenstaande prijs. Wat het nog aanlokkelijker maakt.
Wijziging: http://www.amazon.com/Hamilton-Mens-Khaki-watch-H64551857/dp/B000UV50P4 zie ik hem nu ook staan. Dat komt ook al aardig in de buurt van de 2e hands aanbieder!

Mijn eigenlijke vraag dus, heeft iemand een idee wat de prijzen van deze horloges zijn (Bij vertrouwde Nederlandse adressen) en wat voor ervaringen mensen met deze horloges hebben? (algehele merk, het liefst deze types natuurlijk!) En moet ik al oppassen voor replica Hamilton’s?

Groeten,

Ype

Lees dit topic maar even door. Ik heb er ook een mooie link staan van een review van de Jazzmaster. http://www.horlogeforum.nl/read.php?2,70917

Hey, ik heb nog even door gevraagd bij de verkoper die het King Scuba model aanbood.

Dit gaat om een nieuw exemplaar. Toen ik hem om de garantie vroeg, vertelde hij me het volgende:

[quote]Hallo Ype,

Ik heb het horloge gekocht via e-bay.
De garantie kaart is afgestempeld door de dealer maar verder niet ingevuld. Deze zou dan normaliter ingaan wanneer je deze zelf voorziet van een datum.
De Hamilton is geheel nieuw voor een leuke prijs.

Woon je in de buurt van Alkmaar? dan zou je het horloge kunnen komen bekijken.

Ik hoor graag van je,[/quote]
Toen had ik hem nog even om een setje foto’s gevraagd, die hij beweerde de avond even te mailen, die ik ook keurig heb gekregen. De Hamilton zat keurig in doos, met label en boekjes erbij. Waarbij hij me vertelde:

[quote] de garantie wordt verzorgd door The Swatch Group in NL.
er zit een internationaal garantie boekje bij met een garantie van 24 maanden. [/quote]

Het klinkt allemaal best leuk en aanlokkelijk, zo’n internet handeltje, maar zijn er nog dingen waar ik op moet letten?

Hier de toegestuurde foto’s:
http://i97.photobucket.com/albums/l227/Ypuh/DSC_8506.jpg
http://i97.photobucket.com/albums/l227/Ypuh/DSC_8502.jpg