Alpha Sierra LGM60BL

Toevallig kwam er gisteren ergens een advertentie voorbij waarin dit horloge werd aangeboden voor 249,-. “Uit faillissement verkregen” stond erbij. Kost nieuw 399,-.
Ik had nog nooit van het merk gehoord. Dus ik ben gaan googelen en ik kom op de site van het merk en zie inderdaad dat het horloge 399,- kost. Maar dan kom ik op onder andere Marktplaats en daar word ik bijna doodgegooid met dezelfde nieuwe horloges voor lage prijzen. Ook een andere versie, de Alpha Sierra LGM60CL. Nieuwe horloges blijkbaar, waar je op kunt bieden, zelfs vanaf 50,-.
Weet iemand hoe dit zit, of kent iemand dit merk? Want waarom zou je een splinternieuw horloge van 399,- wegdoen voor 50,-?

Alpha Sierra heeft het Invicta-syndroom…

3 likes

Is dat besmettelijk dan??? :joy:

2 likes

Omdat diegene er geen 399 voor heeft betaald.
Deze horloges worden door het merk zelf enorm gehypet. Ze doen alsof het dure horloges waren die jij nu voor een vreselijke goede nu of nooit deal kunt bemachtigen maar in werkelijkheid is het horloge never nooit 399 geweest en al helemaal niet waard.
Zoek naar eens op Invicta horloges. Daar kom je ook overal kortingen tegen van ruim 90(!)%.
Als je het leuke horloges vindt kun je ze best kopen maar laat je niet in de maling nemen door de “nieuwprijs”.

1 like

Ok, bedankt voor de info!

1 like

Het is wel bizar dat dit merk ineens overal omhoog komt. Ik kom het ook overal tegen tegenwoordig, zelfs op veilingsites. Vriend van me heeft er 1 gekocht en ze zijn niet lelijk, maar waar het ineens vandaan komt…

1 like

Ja dat bedoel ik. Veel mensen hebben hem daar ook kunnen kopen blijkbaar…

Das toch gewoon weer een meeneem-Chinees.
Alleen de naam al Alpha Sierra…

1 like

:joy::joy: