Alsnog voorstellen

Ik ben een zestal weken actief als lid op het forum en het lijkt een blijvertje dus ik stel me alsnog even voor.

Ik ben Sjoerd en ben afgelopen april 50 geworden. Ik heb vrouw en drie kinderen. Twee studeren al en er is een nakomer van nu 10 jaar. Ik heb mijn hele leven al horloges gedragen. Maar nooit was er sprake van een collectie. Ik heb echter nooit een dag geen horloge gehad. Twee jaar geleden begon ik langzaam aan wat verschillende modellen te verzamelen maar dat waren voornamelijk nog mode klokjes. Ik ben hier uiteindelijk gaan lezen maar me lang niet aangemeld. Tot ik 50 zou gaan worden en ik een serieuzer horloge wilde. Dat bleek best heel aanstekelijk en ik heb gaandeweg in die 6 weken tijd mijn plakmerk collectie van de hand kunnen doen (ging best snel) en wat andere modellen terug gekocht.

In die korte tijd heb ik veel aandacht gekregen voor Seiko. Mijn grail is ook waarschijnlijk een Seiko. Maar niets is zo veranderlijk als de mens.

Hieronder de doos. Er is een oranje monster bij de horlogemaker. Er is nog ruimte voor 1 horloge zoals jullie zien. De plastic G-Shocks slingeren namelijk meestal rond ergens rond mijn bureau. Eentje heeft zelfs een nieuwe batterij nodig.

16 likes

Welkom hier en een mooie collectie heb je al!

1 like

Nette collectie, Sjoerd, en welkom natuurlijk. Ik heb al heel wat posts van je voorbij zien komen (oa in het grote luister-topic). Veel plezier hier :watch:

1 like

Welkom :clap:

Mooie collectie al…
Pieter.

1 like

Leuke collectie heb je al. Ik denk dat menigeen jaloers mag zijn op een dusdanige collectie als ze zich aanmelden. Uiteraard bij welkom!

1 like

Dan weet je dat ik vrij vaak naar takkeherrie luister :stuck_out_tongue:

1 like

Ha ha, ik ook (op z’n tijd dan) :grinning:

1 like

Alsnog welkom!!! :+1:

1 like

Alsnog welkom Sjoerd.
Gezien je avatar mag deze niet in je collectie ontbreken.

<img src="/uploads/db9961/original/3X/d/f/df4a36c2c0d797d9fd5db5e43deb116e195c2b5b.jpg" width=“329” height=“500”

2 likes

Welkom :+1::grinning:

Of de casio… :wink:

1 like

Welkom nog! Blijft een gaaf apparaat zo’n G-shock MTG!

gr, HJR

1 like

welkom welkom. Meteen verslaafd aan 2 dingen; het forum en Seiko. man jij gaat hard!!! Alle gekheid op een stokje aamuseer je da’s het voornaamste. Mooie bende heb je in het kistje!

1 like

Ja als je 50 wordt en je krijgt op je feest enveloppen met inhoud en je verkoopt je plakmerk horloges dan heb je vrij vlot een kistje vol :slight_smile:

1 like

geloof ik best, je gaat aardig snel -)

Ik kreeg alleen een spel kaarten :frowning:️

2 likes

Alsnog welkom hier Sjoerd.
Ik zag je ook al langs komen in het grote teltopic, maar het was me niet opgevallen dat je je nog niet voorgesteld had. Ik ken ook echt niet alle namen hier.
Te zien aan de inhoud van je kist houd je van robuuste horloges. :smile:

1 like

Welkom Sjoerd! Leuk en openhartig verhaal en reeds een fijne collectie. We horen graag hoe je de overgebleven plek invuld!:grinning:

1 like

Mooie collectie, leuk verhaal, dikke welkom
gr roel
Ik heb deze in de aanbieding ?

Ik denk met een duiker :wink: