Azimuth Back in Time Horlogeforum.nl Limited Editon 2010

De winnaar van de verkiezing welke Azimuth Back in Time de Horlogeforum.nl Limited Edition 2010 gaat worden is gewonnen door keuze nummer 4!

[center]


“Artist Impression” van zoals het horloge er uit gaat zien.[/center]

De wijzerplaat zal in parelwit met zwarte wijzers en cijfers en donkerrode indexen en donkerrood logo worden gemaakt! De “Artist Impression” is het werk van een amateur (moi), het origineel zal er qua wijzers, cijfers en indexen natuurlijk netjes strak uit zien!

De Azimuth “Back in Time” is een horloge met wijzers die tegen de klok in draaien. De indexering op de wijzerplaat is ook “andersom” om de afleesbaarheid (die redelijk makkelijk went) te vergemakkelijken.

Het horloge heeft een 316L stalen kast met een diameter van 42 millimeter met daarop gebold saffier glas. In de kast zit een gemodificeerd automatisch ETA 2836 uurwerk en aan de kast een kalfslederen band met gesp. Het horloge is tot nu toe alleen in gelimiteerde oplage in enkele versies uitgegeven voor een verkoopprijs van CHF 1.600,- (onze LE prijs ligt veel lager!). Zie voor het origineel en andere modellen van Azimuth http://www.azimuthwatch.com/.

Om er de Horlogeforum.nl Limited Edition 2010 van te maken zal het horloge een parelwitte wijzerplaat krijgen met zwarte cijfers, zwarte wijzers en donkerrode indexen en een donkerrood Horlogeforum.nl logo. Van de minutenindexering zal de “50” worden vervangen door “20” waardoor in combinatie met de urenindexering “10” het jaartal 2010 zal verschijnen. De datumaanduiding zal voor ons worden weggelaten (omdat de datumaanduiding op de originele versie erg moeilijk afleesbaar is en het design daardoor verstoort raakt).

Aan de linker zijkant van de kast zal de individuele unieke nummering worden geplaatst en op het achterdeksel met kijkvenster op de balans zal “Back in Time NL Limited Edition 2010” staan. Op het horloge zal nergens “Horlogeforum.nl” of “www.horlogeforum.nl” terug te vinden zijn, het logo van het forum op de wijzerplaat is onze trotse vertegenwoordiging.

Een afbeelding met alle maten en de band:
[center]

[/center]

De prijs is bijzonder laag, dankzij sponsoring van verschillende partijen die Azimuth in de Benelux graag meer naamsbekendheid willen geven. Deze prijs mag echter niet worden gepubliceerd. Het is de maximale prijs toegestaan voor een Horlogeforum.nl Limited Edition, die u terug kunt vinden in dit bericht http://www.horlogeforum.nl/read.php?2,194911 Wilt u voor de zekerheid de prijs per email ontvangen, stuur dan een email aan werkgroep@horlogeforum.nl.

De Azimuth Back in Time Horlogeforum.nl Limited Edition 2010 zal worden uitgegeven in een van 35 stuks.

Hoe kunt u de Azimuth Back in Time Horlogeforum.nl Limited Editon 2010 in uw bezit krijgen? Niet meer, de bestelperiode is afgelopen, u bent te laat.

Oplage en de nummers!
We gaan in eerste instantie zoals altijd uit van een oplage van 25 stuks. Een echte Limited dus! Mocht de interesse echter groter zijn zullen we de oplage per 5 verhogen (tot een maximum van 99 stuks). Hoeveel het er ook worden, een unieke kans om in het bezit te komen van een zeer gelimiteerd horloge van een merk dat qua prijs eigenlijk onbereikbaar is voor een Limited! Uit het verleden is gebleken dat onze Limiteds wel eens meer waard zijn geworden, dus ook als belegging in deze tijden geen slechte investering (maar resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst).

Deelnemers aan eerdere Limiteds hebben voorrang in keuze van een nummer. Iemand die in 2009 heeft meegedaan kan hetzelfde nummer krijgen als hij of zij in 2009 ook had. Deelnemers aan de limited 2008 die niet meededen in 2009 kunnen, als degene die dat nummer in 2009 had het niet wil, met voorrang hetzelfde nummer krijgen als in 2008. Enzovoorts met terugwerkende kracht tot en met 2003. Heeft u in 2009 (of eerder) niet meegedaan, geef dan voor de zekerheid een top drie van favoriete nummers op. Heeft u geen voorkeur, laat dat dan ook weten, dat is voor ons erg makkelijk!

Uitreiking en verzenden!
De Limiteds zullen, na levering aan ons, worden uitgereikt op de jaarlijkse horlogemeeting die, afhankelijk van de leverdatum, naar verwachting ergens in oktober of november zal zijn (dus in ieder geval ruim op tijd voor Sinterklaas en kerst) op een locatie centraal in Nederland. Zodra we meer weten over de levertijd zullen wij u natuurlijk via email op de hoogte stellen.

Kunt u niet naar de uitreiking komen, kunnen wij het horloge de dag na de uitreiking aangetekend naar u toesturen of kunt u het vanaf de dag na de uitreiking op werkdagen komen halen in Rotterdam. Weet u al of u wel of niet kunt komen, laat dit dan ook in uw mail weten. Als u nu al weet dat u het horloge opgestuurd wilt krijgen kunt u gelijk € 7,- extra overmaken (voor aangetekende verzending), weet u het niet zeker vertrouwen wij er op dat u dit later alsnog voldoet. Aangetekende verzending gebeurt overigens op eigen risico!

Bestelling kan voorlopig tot eind mei, maar laat u ons svp zo snel mogelijk uw intentie tot bestellen weten, zodat we uw Limited kunnen reserveren en wij rekening kunnen houden met de oplage!?