B&B Matador

Ik ben opzoek naar een nieuw horloge. Nu ben ik wat op internet aan het zoeken geweest omdat ik niet erg thuis ben in de modellen. Mijn oog viel op de B&B Matador. Het word voorgedaan als bekend merk. Het staat echter ook in de lijst met plakmerken op deze site. Nu ben ik benieuwd of iemand ervaring heeft met dit model.

Ga er maar van uit dat als 't in de “plakmerken” lijst staat, het een horloge is van nul tot weinig waarde. Kwalitatief kan het best meevallen, maar als zo’n ding stuk gaat is er vaak maar een optie; prullenbak :slight_smile:
Dit soort merken verkopen alleen maar door “wollige” merknamen, vaak met een zgn historie die niks meer is dan een marketingtrucje. Dus als je iets zoekt om de tijd af te lezen, ga je gang, maar zoek je een horloge, zoek dan verder. Heb even gekeken op E Bay, te gek voor woorden zoiets. Adviesverkoop prijs 1399,00 euro hoe durven ze…

het horloge vind ik er echt mooi uitzien. als je het mooi vind moet je het kopen! qua horloge stelt het verder niks voor, chinese troep!

Hallo Robin,

Ga er maar vanuit dat het een prutsmerk is :slight_smile:
Hier zie je bv dat er drukkertjes aan de zijkant sitten om de datum dag te verstellen.

ene een horloge van €1.399,- verkopen voor € 179,- ???

Koop voor dat geld een mooie Seiko of zo :slight_smile:

Discussie gaat hier (eventueel) verder: http://www.horlogeforum.nl/read.php?2,22484