Bandje inkorten

Hallo jongens

Ik ben op zoek naar een goed apparaatje om bandjes in te korten. Het gaat er met name om dat ik er ook mijn monster en mijn samuraibandjes mee in kan korten. Wie kan mij een tip geven ?
alvast bedankt
bert

Let even wel op hoe een monsterband in elkaar zit.
Is niet alleen een pinnetje.

Heb de mijne gedaan met 2 paperclips.

Dat ben ik ook van plan Tom, ik heb tevens een kleine schroevendraaier (ong 1 mm afgeknipt en bijgevijld) en daar moet het volgens mij ook wel mee kunnen denk ik. Volgens mij is een vaste hand het belangrijkst. Ik heb even gekeken op de horlogebandenspecialist op advies van lampie en heb een mooi apparaatje gezien. Kost 8.75 maar daar komt nog eens 12.84 bij om het te laten versturen. Beetje overdreven of zou het apparaatje een rondje om de wereld gaan maken.
bert

Hi Bert,

Ik heb dit apparaatje ook bij de horlogebandenspecialist gekocht en hoefde geen verzendkosten te betalen. Ze hanteren namelijk de zelfde kosten als bij het versturen van een horlogeband.

Ja maar als ik een bestelling plaats dan komt er een bedrag van 12.84 bovenop. En dan heb ik aangegeven dat ik vooruit wil betalen. Weet jij hoe dat dan zit ?

Bij verzendwijze kan je kiezen tussen:
“TPG post rembours 12,84” - “TPG post vooruitbetaling 5,50” - “TPG post verzending horlogebanden”

En voor dit artiekel mag je de laatste gebruiken :slight_smile:

Bij betaalwijze dan nog ff aangeven “vooruitbetaling”

Dan komt het allemaal goed.

Oke lampie hartstikke bedankt voor je informatie. Ik ga het nogmaals proberen.
Groet bert

Kijk even op www.pmwf.com en dan linksboven naar resizen monster band.
Er zitten namelijk ook een soort kokertjes om de pinnetjes heen.

Die moet je echt goed aandrukken.

Heb ik gezien Tom. Hele duidelijke info met goeie tekeningen. Ik heb er vandaag mijn bandje mee verkort. Dat busje is inderdaad tricky, maar als je een beetje handig bent en geen last van trillende handjes hebt is het prima te doen. Dank voor je reactie.
Gr bert

Duw het busje wel goed aan, anders valt heel je band uit elkaar.

Ik heb het aangeduwd met een paperclip Tom(heel slim van je) en aan de andere kant een afgeknipte schroevendraaier en volgens mij zit ie nu muurvast.
bert

Ik heb het aanduwen op een gegeven moment gedaan met een pinnetje van een extra schakel. Zo duw je alleen maar tegen het busje aan, en druk je het pinnetje niet eruit.

Dt s wederom een heel goeie tip Tom. Bedankt
bert