Bart12

Horloge verkocht aan @bart12. Duidelijke communicatie, het geld was snel overgeboekt en ook na het versturen contact gehouden tot het horloge binnen was. Prima koper, veel plezier Bart met je nieuwe horloge!

1 like

Heeeeeel mooi horloge gekocht van Bartđź–’

Snel geregeld en netjes in een horlogedoosje verpaktđź–’

Prettig zaken gedaan! Complimentenđź–’

1 like

Horloge gekocht van @bart12 (opgehaald).

Ook duidelijk in de communicatie en flexibel in tijd toen bleek dat ik iets later zou zijn. Eerlijk over de staat van het horloge en vertelt er graag nog wat bij over het merk.

Zou zo opnieuw zaken doen!

1 like

Deze week heeft Bart een horloge van mij gekocht. Dit was een prima ervaring: vlotte en vriendelijke communicatie, snelle overboeking - kortom helemaal zoals het hoort!

Groet, Matthijs

1 like

Seagull 1963 overgenomen van @bart12 en een prima ervaring. Snelle reacties, goede afspraken mee te maken, snelle verzending, degelijk verpakt en ook nog eens een heel mooi horloge. Wat wil een mens nog meer? :smiley:

1 like

Ook hier een zeer prettige ervaring met Bart bij de aankoop van een prachtig Dutch watch brand horloge. Zeer soepele communicatie, duidelijke omschrijving en netjes ingepakt verstuurd. Dank Bart voor de goede deal en wellicht tot de volgende keerđź‘Ť
Mvg.