Bill Yao stopt de verkoop van zijn mod-producten

Per 31-3 levert Bill Yao geen mod-producten voor Seiko en Zwitserse uurwerken meer. Tot 31-12 van dit jaar kun je nog terecht bij zijn leveranciers. Daarna is het helemaal afgelopen met zijn mod-producten. Bill gaat zich helemaal toeleggen op de productie van high-end horloges.

Wil je het allemaal rustig lezen: http://www.blogmkiiwatches.com/main/2010/02/09/status-update-and-the-end-of-an-era/

Mijn bestelling is meteen de deur uitgegaan!

Menno

dat is nogal wat. Inkopen geslagen?

Dat zullen veel mensen op deze planeet ernstig betreuren!

Betekent dit dat hij ipv hommage’s blijft maken zich nu gaat toeleggen op een geheel nieuw merk? (eigen design bijv.) Een stap omhoog zou ik zeggen, maar kwa naamsbekendheid zit het wel goed denk ik.

Ik verwacht in eerste instantie technisch zeer hoogstaande producten: geCNC’de kasten, speciale ventielen voor duikershorloges etc. Zijn hele bestaande lijn gaat op de helling of is al op de helling:
Quad 10: uitverkocht, Blackwater (en hij heeft spijt van deze naam!) wordt Paradive en meteen 2x zo duur. De Stingray ondergaat een update en het volgende project wordt een soort vintage Seamaster 300 met een prijs die akelig dicht bij een goed origineel exemplaar komt… Ik moet je zeggen dat ik al ingetekend heb voor dit laatste.

Wat er verder aankomt weet ik niet, maar Yao vernieuwt zichzelf wel regelmatig.

Menno

Ik stuurde een gewaardeerde medeforummer een mailtje over dit onderwerp. Zijn reactie: 'Nou, dan is je gemodde Sandoz/MKII nu gelijk een stuk meer waard!

Daar had ik nog niet aan gedacht!

Menno

Mod gedaan door Richard Askham:

thieuster Schreef:

Mod gedaan door Richard Askham:

http://i727.photobucket.com/albums/ww273/thieuster/Sandoz-1.jpg

Vette seconde wijzer!(tu)