Blancier Handmade watches lanceert Poker Face horloge

Blancier Handmade Watches brengt een speciaal Poker face horloge op de markt met uw geluksgetal in de kroon gegraveerd. Blancier ontwikkelde daartoe een nieuwe wijzerplaat met daarop alle symbolen van het Poker spel. De wijzerplaat wordt geïntegreerd in de virtuele werkplaats van Blancier, het baanbrekende concept dat begin 2005 het levenslicht zag en sindsdien wereldwijd vele horlogeliefhebbers verleidde tot de aanschaf van een zelf samenge­steld, mechanisch horloge.

Geestelijk vader en eigenaar van Blancier, entrepreneur Willem Kamerman zegt over de nieuwe horloges: Het viel mij op dat er geen speciaal hoogwaardig horloge met een Poker Face bestond. Langzaam maar zeker ontstond het idee om een speciaal horloge te laten ontwikkelen. Een dergelijk handgemaakt mechanisch horloge is natuurlijk een schitterende prijs bij poker wedstrijden in Casino s maar ook voor liefhebbers van het kaartspel een prachtig cadeau.

Hoe werkt die virtuele werkplaats van Blancier ook alweer? Op de website http://www.blancier.com kunnen horlogelief­hebbers hun eigen mechanische horloge op ware grootte creëren en daarna be­stellen. De meesterhorlogemakers van Lottermann & Söhne uit het Duitse Mann­heim zetten het uurwerk vervolgens in elkaar en laten het binnen zes weken bezorgen.