Breitling avi 765

hoi ik heb het oude horloge (avi 765)van mijn vader gekregen. hij heeft het in Zwitserland gekocht ik denk eind jaren 50 begin 60. hij heeft een keer de plaat laten vervangen, maar de wijzers zijn verroest en hij loopt niet goed als je hem opdraait doet hij het een paar uur en is verre van waterdicht. hij heeft twee kleine plaatjes (seconden en nog 1?) op internet zie ik er veel met drie. kan iemand me iets over dit model vertellen en wat hij waard is. denk wel dat hij gereviseerd moet worden en vraag me af wat dat kost. fijn als!iemand iets kan vertellen dank willem

4 likes

@Horloge24, kom er maar in!

1 like

Hallo Paul,

Mooi dat je aan mij denkt maar ben meer gespecialiseerd in Breitling vanaf midden jaren 80. Dit is een ouder model en kan wel informatie op het web gaan opzoeken en plaatsen maar dat lijkt me niet de bedoeling.

1 like

Maak anders een account aan bij Breitling source, daar helpt men je graag, er is daar veel kennis aanwezig.

https://breitlingsource.com/phpBB2/

1 like

Misschien wil @ReneJK en/of @Bernard hier even naar kijken?

@willem24 zou je wat meer foto’s kunnen maken en plaatsen? Beide zijkanten, kroon en de achterkant(deksel).
1 foto per keer :wink:

Zeldzaam beestje. Ondanks de vervangen wijzerplaat nog een goede tweedehands auto waard. Erg mooie nalatenschap.

Zou er niet te overhaast mee omgaan en nu al richting naar de eerste beste juwelier rennen of op het eerste beste bod ingaan. Snap dat het niet direct om de waarde of perfecte originaliteit gaat, maar een oude Porsche breng je ook niet naar de Kwikfit of ikwilvanmijnautoaf.nl :grin:

Hier een vergelijkbare van ReneJK, maar dan met de oorspronkelijke plaat: http://www.vintage-breitling.com/?product=breitling-ref-765-avi-all-black-1960-digital.

2 likes

dank mike hier onder de foto’s

1 like

Hoi allen dank voor de reacties ben vandaag toch maar even naar breitling Nederland gereden. Ze waren enthousiast over het horloge maar wat minder over de staat😕. Gaat eind van de maand naar Zwitserland krijg dan een offerte voor de revisie (fijn dat ik geen dure vakantie heb geboekt😂). Ik laat het jullie weten. Gr willem

1 like