Breitling New Pluton | Advies en onderdelen

Goedemiddag beste vrienden van HF!

Kort geleden was er een topic geopend (Mening gevraagd, breitling pluton)
Met interesse heb ik dit topic gelezen en triggerde mij om de jacht weer te openen :smile:

De Breitling New Pluton stond al langere tijd op mijn lijstje, momenteel ligt mijn Navitimer Airborne bij breitling en zocht er een leuke dailybeater /opknapper bij. Ik zocht een exemplaar met (originele) stalen band (de band los kopen is bijna net zo prijzig als het horloge!) Op Ebay ben ik een aantal exemplaren gaan volgen maar wanneer de prijzen boven de 700 kwamen haakte ik af… totdat ik een exemplaar vond met wat werk, bezel beschadigd, glas wat krasjes en een stalen band met de nodige krassen… PERFECT! dit zoek ik, het polijsten van de band lijkt me een leuk project, het vervangen van het glas een leuke opdracht en het restaureren van de bezel een flinke uitdaging!

De bezel is flink gehavend, ik las dat er helaas geen onderdelen bij breitling meer te bestellen zijn, wie heeft er tips waar ik zo’n bezel kan vinden ? Of wellicht heeft er hier iemand nog een bezel in de aanbieding ? Jullie hulp is meer dan welkom.

Het horloge verwacht ik eind deze week binnen.
Tot die tijd zal ik het moeten doen met onderstaande afbeeldingen (waar de schade goed zichbaar is)
Alvast bedankt!

bezel en spares ?

http://www.ebay.it/itm/BREITLING-YOKOHAMA-DPW-20-ATM-Vintage-80-MODEL-ONLY-/231736466490?hash=item35f491dc3a:g:-nAAAOSw~bFWM4h7

top van harry : gewoon op ‘DPW’ zoeken , en niet alleen op Breitling

Thanks Rene, alleen deze http://www.ebay.it/itm/BREITLING-YOKOHAMA-DPW-20-ATM-Vintage-80-MODEL-ONLY-/231736466490?hash=item35f491dc3a:g:-nAAAOSw~bFWM4h7 heeft een andere bezel :wink:

DPW ga ik mee aan de slag! hoewel ik op deze zoekworden nog geen bezel heb kunnen vinden op Ebay, bedankt voor het meedenken.

ik zou ook geen bezel zoeken, maar een DPW met een zelfde bezel (en glaasje en uurwerkje)
dan heb je voor weinig geld een donor