Breitling pro titanium band

Heb deze op ebay gekocht en ik denk dat het n fake is…
Nergens nummers, endlinks niet goed, schakels zijn normaal geschroefd ? Iemand n mening ?

Zieg er wel erg vreemd uit… denk wel nep!

Dat is in elke geval geen band van deze Aerospace

Nu met photo is moelijk te zeggen als echt titamium is of niet

Verkoper zegt dat ie is gemaakt voor de E56 reeks en dat deze eerste banden met pinnen en niet met schroeven waren. De mijne is wel een E65. De endlinks sluiten niet goed aan de kast, er is toch geen verschil tss een 56 en een 65 aerospace qua kast ?

Dat is een model uit 1998-2001 'repetition minute met dial in italic

Volgens mij was zoiezo schroeven in de band + extensie

Ik vindt de lettertype van de gravering ook niet helemaal overeen komen, ik zou wat gaan vergelijk wat je op het grote www kan vinden en daarna zelf je conclusie trekken.

Sorry, was voor @Williams bedoelt.

Verkoper heeft wel gelijk over de pinnen, de band van de eerste e56 modellen was met pinnen en niet met schroeven. Band was voor deze en niet voor een e65, ik dacht en denk nog dat de kasten gelijk waren.

heyhoi williams als jij wilt kan ik wel van mijn a17350 fotos maken van de band en deksel etc dan kan je ze vergelijken.

alleen de gravering van de band ziet er raar uit.

ik vrees dat de band niet origineel is

zo ziet de mijne eruit en die is 100% origineel. de b lijkt niet uitgeleind maar, dat komt door de foto. breitling staat bij joune veelste ver naar rechts na mijn mening maar dat weet ik niet 100% zeker of de band origineel is. heb wel vergelijkings materiaal gestuurd. Edit er staat bij jou in je band alleen niet het materiaa.l en dat doet breitling altijd bij mij staat bijvoorbeeld stainless steel. en bij jou hoort bijv titanium of nickel free te staan. @williams