CaptainSilver

Vandaag een prachtige Omega Genève overgenomen van @CaptainSilver!
Dimitri is een zeer sympathieke kerel waarmee het fijn zakendoen is. Duidelijk verkoop topic met prima foto’s, heldere communicatie en hij komt ongevraagd met allerlei interessante en handige achtergrond info over het horloge, top!
Zo zou elke verkoper op HF mogen zijn; zelfs mogelijkheden om het horloge voor verkoop door een horlogemaker naar keuze te laten bekijken was in overleg mogelijk!
Afgelopen dagen na fijn contact tot een voorlopig akkoord gekomen waarna we vanmorgen bij Dimitri op de zaak onder het genot van een bak koffie tot een mooie deal kwamen. 10/10!

1 like

Ook ik heb met @CaptainSilver Dimitri een hartstikke leuke ervaring. Heldere en snelle communicatie met een gezellig treffen daar uit voortvloeiend. :star: :star: :star: :star: :star:
Dimitri bedankt!

2 likes

Het is ondertussen weeral enige tijd geleden, maar een prachtige Omega Seamaster uit 1968 overgenomen van Dimitri/@CaptainSilver.

Communicatie zeer snel en duidelijk. Veel extra foto’s, informatie en tips ontvangen. Deal snel beklonken en verzending en verpakking tiptop in orde. In de dagen na aankoop nog regelmatig contact gehad en recent ook nog even spontaan nadat hij een van zijn andere horloges te koop aanbood.

Zeer prettig zaken doen, aanrader!

1 like

Leuke ruil met Dimitri @CaptainSilver gedaan. Snelle communicatie en vriendelijk contact. Supersnel het horloge ontvangen.

Grote aanrader, deze sympathieke forumgenoot! :+1:t2:

1 like

Zeer goede ervaring met Dimitri @CaptainSilver! Heel soepel contact (ondanks de 502 issues die dag). Makkelijk overeenstemming bereikt en snelle en zorgvuldige verzending. Horloge precies als omschreven. Erg blij mee.

Wat wil een mens meer? Behalve nog meer horloges dan…

1 like

Vandaag een horloge van Dimitri @CaptainSilver overgenomen. Erg prettig contact en het horloge was zeer vlot en goed verpakt verzonden. Kortom een absolute aanrader!

Nogmaals dank Dimitri. :+1:t3:

1 like