Casio MR G Eric Clapton watch

Iedereen heeft de plastic G Shocks wel voorbij zien schieten de laatste tijd maar er is nog veel en veel meer te krijgen op Casio gebied. Van horloges van 15 euro tot high end exemplaren van enkele duizenden Euros. Het is niet zo vreemd dat Casio als merk heel veel mensen aanspreekt. Wanneer een bekende artiest een horlogetik heeft gaat Casio nog iets verder en maken ze soms een speciaal model voor die persoon.
We kennen allemaal Eric Clapton natuurlijk. Ik speel zelf gitaar en deze man staat zeker in mijn top tien van beste gitaristen. Wat sommigen niet weten is dat hij een enorme horlogegek is. Hij bezit zeer veel horloges en is natuurlijk ook een Rolex drager. Hier zie je hem met een Daytona op een bund band.

Dat is een combo die je allen zou verwachten van een horlogeforum.nl lid en ik verdenk dhr Clapton er ook van dat hij hier af en toe rond kijkt. :wink: Hier nog een plaatje van het model.

Casio heeft zeer veel verschilende lijnen. G-Shock, Giez, Edifice, Sheen, Oceanus etc. Het horloge waar ik het over heb is van de Mr G lijn. Deze serie is eigenlijk een G Shock voor “volwassenen”. Of mensen die niet van kleurtjes en plastic houden. :smiley: Ze zijn gemaakt van staal en voor zover ik weet allemaal analoog. Dity geld ook voor de MR-G Eric Clapton Limited edition. Hier een foto.

http://watchshock.com/archive/Casio/G-Shock/MR-G/MRG-121TEC-1A/#MRG-121TEC-1A.jpg][img]http://watchshock.com/embed/Casio/G-Shock/MR-G/MRG-121TEC-1A/MRG-121TEC-1A.jpg[/img

Als Clapton fan is dit horloge erg aantrekkelijk. Oersterk en achterop staat de handtekening van Old Slowhand afgebeeld.

http://watchshock.com/archive/Casio/G-Shock/MR-G/MRG-121TEC-1A/#MRG-121TEC-1A-watches-1260409086.jpg][img]http://watchshock.com/embed/Casio/G-Shock/MR-G/MRG-121TEC-1A/MRG-121TEC-1A-watches-1260409086.jpg[/img

http://watchshock.com/archive/Casio/G-Shock/MR-G/MRG-121TEC-1A/#MRG-121TEC-1A-watches-1260409074.jpg][img]http://watchshock.com/embed/Casio/G-Shock/MR-G/MRG-121TEC-1A/MRG-121TEC-1A-watches-1260409074.jpg[/img

http://watchshock.com/archive/Casio/G-Shock/MR-G/MRG-121TEC-1A/#MRG-121TEC-1A-watches-1260409050.jpg][img]http://watchshock.com/embed/Casio/G-Shock/MR-G/MRG-121TEC-1A/MRG-121TEC-1A-watches-1260409050.jpg[/img

Er hangt wel een prijskaartje aan. Wanneer je hem vindt zul je toch op een prijs van zo een 3000 dollar moeten rekenen. Ik ga hem niet kopen maar wilde hem wel even onder de aandacht brengen. Het is een bijzonder horloge waarvan de meest forumleden het bestaan niet afweten.

en dit is nu waarom ik hier zo graag kom!

Andre, wederom een mooie bijdrage. Wat een gaaf horloge, vind die wijzers wel gaaf, is idd jammer van de prijs want als hij “toegankelijker” zou zijn zou hij zo maar op menig wenslijstje verschijnen!

Die initialen (EC) in de band… haha!

Wat Frenk zegt…thx4sharing, kende dit model niet, jammer dat ie zo prijzig is, grappig als toevallig je voor-of achternaam met een G begint (zoals bij mij>X) en er staat MR G op je G-shock…cool;)

net als de rest bedankt voor de info … ik kon deze limited versie nog niet, ziet er verder wel erg strak uit en dat hij vrij kostbaar is vind ik niet zo erg …
hoef ik er ook niet over na te denken :wink: (tu)

Mijn 1e reactie was: Die zou ik best willen hebben…tot ik verder las en de prijs vernam. Helaas ‘ietsje’ boven budget :frowning:

Gave bijdrage!

gaaf!

Leuke post

Zijn er nog andere celebrity uitvoering naast de eric clapton LE?

horloge ziet er stoer uit, prijs ook.
wel 'n leuke bijdrage.
ga zo verder. (tu)

eric128 Schreef:

Leuke post

Zijn er nog andere celebrity uitvoering naast de
eric clapton LE?

Naar mijn weten niet. Bij de reguliere G-Shock serie vind je dit wel maar zijn het vaak muzikanten die niet zo bekend zijn op dit forum.

Het schijnt dat Vader Abraham een eigen casio krijgt. Blauwe kast en als alarm signaal een straatorgel. De velourbandje is optioneel. Ook binnenkort een Andre G Hazes mét flessenopener en kompas.
Ook een gouden G komt er aan met strass steentjes, de Elvis G presley variant met karaoke functie
Gordon wilde er ook één maar kon niet klokkijken en heeft dus een Dora horloge gekregen waar hij er blij mee is.

Obama krijgt er een met een rode knop die ook met atoom te maken heeft maar eerder het einde der tijden aangeeft.

Verder wilt Trump er een in chinese lak en een sigarenknipper. De tijd wordt uigedrukt in dollars.

hharry Schreef:

Het schijnt dat Vader Abraham een eigen casio
krijgt. Blauwe kast en als alarm signaal een
straatorgel. De velourbandje is optioneel. Ook
binnenkort een Andre G Hazes mét flessenopener en
kompas.
Ook een gouden G komt er aan met strass steentjes,
de Elvis G presley variant met karaoke functie
Gordon wilde er ook één maar kon niet klokkijken
en heeft dus een Dora horloge gekregen waar hij er
blij mee is.

Obama krijgt er een met een rode knop die ook met
atoom te maken heeft maar eerder het einde der
tijden aangeeft.

Verder wilt Trump er een in chinese lak en een
sigarenknipper. De tijd wordt uigedrukt in
dollars.

Hahaha jij bent vroeg aan de fles vandaag. :wink:

hips. Welke dag is 't vandaag dan?

Mr. G ken ik, maar ik zou niet zo snel een paar duizend voor een Casio (of Seiko) willen neerleggen.

En deze vind ik niet zo mooi. Vooral de gleuven tussen de kroonbeschermer had van mij niet gehoeven.