Charl

@Charl betaalde zeer snel; aanrader dus, deze andere Charles :wink::wink::+1:t4::+1:t4:!!

1 like

Ik heb toevallig vandaag via marktplaats een horloge aan @Charl verkocht, goed, gezellig gepraat en bij mij inderdaad ook snel betaald!:slight_smile:

1 like

Zaken doen met @Charl kan ik van harte aanbevelen!

Onlangs heb ik met veel plezier een horloge verkocht aan Charl. Charl is een echte liefhebber van horloges. We hebben tijdens de f2f veel ervaringen uitgewisseld welke te maken hebben met de horlogehobby. De deal kwam op een hele leuke manier tot stand. De verdere afhandeling verliep zoals je het graag ziet :+1:

Een volgende keer wil ik graag opnieuw met Charl om tafel, misschien dan onder het genot van een pintje :wink:

1 like

Mooie Oris gekocht van @Charl.
Geld overgemaakt en binnen no time kwam de postbode een pakket brengen waar Jacques Clouseau de Pink Panther nog in zou verpakken :joy: (beum-proof).
Superleuke deal en ook prettig contact.
Dank!

2 likes

Met veel plezier mijn Marinemaster in de spreekwoordelijk vloek en een zucht aan @Charl verkocht. Prima om mee te dealen, een enthousiaste forummer๐Ÿ‘

1 like

Leuke deal met @Charl gehad! Goed contact, en zeer snel gehandeld. Helaas had PostNL het zwaar deze week, maar Charl heeft me goed op de hoogte gehouden. Het verpakken is vaker genoemd in zijn topicโ€ฆ bombproof is een understatement. Ik denk dat ik met de hoeveelheid wc papier de komende maand wel mee rond kom!

Zonder gekheid; echt top. Als de kans zich voordoet kom ik graag weer bij je terug!

1 like

Het van Charl overgenomen horloge paste helaas niet om mijn poezelige polsjes :grimacing:
Gelukkig reageerde @Charl himself op mijn oproep voor een extra schakeltje en geheel kosteloos (en uiteraard bom-proof) viel het verlossende linkje vandaag in de bus.
Superbedankt!

2 likes

Horloge verkocht aan Charl.
Super spontaan hf-lid รฉn een echte liefhebber!
Absoluut een 5 sterren voor deze deal: aanrader!

1 like

Vandaag een prachtige TAG Heuer Aquaracer 300M 43mm Calibre 5 wit bij Charl gekocht. Was een stuk rijden om het horloge op te halen maar hij had de schakels voor me op maat gemaakt en verder erg leuk contact. Een echte liefhebber en ik heb nu een prachtig horloge!

1 like

Een prachtige Oris gekocht van Charl. Super goed contact. Het horloge is snel en bomproof verstuurd. Kan je met een gerust hart een horloge bij kopen.

1 like

Vandaag geheel onverwacht nog een snelle deal afgerond met @Charl

Bijzonder enthousiaste kerel, prettige kennismaking!

1 like

Snelle deal gedaan met @Charl. Fijne communicatie en een prachtig horloge toe kunnen voegen aan de collectie. Aanrader! Bedankt!

1 like

Pracht horloge gekocht van @Charl
perfecte staat en meer als correcte prijs
graag tot de volgende

1 like