ChowMonkey

Een geweldige deal met @ChowMonkey gesloten :sunglasses: Snel, betrouwbaar en leuk om mee te praten :ok_hand: Van deze nieuwkomer zullen we nog veel horen. Geweldig vent! :thumbsup:

Veel plezier met je nieuwe aanwinst Sjoerd :punch:

Dat doen we al en met veel plezier :smile::+1:

1 like

Mini Monster overgenomen van @ChowMonkey.
Alles snel en goed geleverd.
Toppie!!
Bedankt Sjoerd en tot de volgende keer!

1 like

Een mooie Sumo overgenomen van @ChowMonkey. Fijne communicatie en snelle correcte afhandeling! Top.
En nu weer naar m’n nieuwe aanwinst kijken :grinning:

1 like

Hier ook een dikke duim voor ChowMonkey :thumbsup:

Prettig contact, vlotte verzending en horloge ook werkelijk in nieuwstaat :slight_smile:

Bedankt!

Hier ook een positieve ervaring met sjoerd @ChowMonkey. Een echte liefhebber en gewoon fijn zaken mee te doen. Zeker voor herhaling vatbaar. Veel plezier in Suriname

Hier ook een :thumbsup: voor deze liefhebber. En veel Suc6 met je quest naar de samurai! Klinkt als n slechte B film :smile:

1 like

Heb vandaag mijn Aquis Date aan Sjoerd verkocht, ging allemaal snel nadat ie zijn beslissing had genomen. Weloverwogen en duidelijk in zijn nopjes, zo zie ik ze graag! :+1:

Gisteren mijn Tudor verkocht aan @ChowMonkey…prettige communicatie en hij was bereid om een ritje te combineren met werk dus perfect ! Helaas inderdaad geen koffie of leuk café maar gewoon parkeerplaats :wink:…uiteindelijk een mooie deal voor ons beide :+1:t2:

Aanrader dus…

1 like

Vandaag Turtle Blue Lagoon verkocht aan Sjoerd, snel van betalen (uit Suriname!), kortom een goeie deal.
Veel plezier van je nieuwe klok.

1 like

Prettig zaken gedaan, voor het eerst geld op m’n rekening vanuit Suriname en zelfs sneller dan verwacht. @ChowMonkey bedankt!

2 likes

Vandaag de deal met @ChowMonkey afgerond, naar volle tevredenheid, en meteen even een SBDX001 gepast, de economie van Suriname besproken en zijn horloge op maat gemaakt👍

1 like

Tijdje geleden mooie dubbel uitgevoerde watchwinder gekocht van Sjoerd. Werkt perfect en in nieuwstaat. Vlotte communicatie en goed verpakt. Een aanrader om zaken mee te doen !

Mooie seiko turtle blue lagoon overgenomen van @ChowMonkey , zeer mooi exemplaar en leuk gesprek gehad met hem .

Raad hem sowieso aan :slightly_smiling_face:

Vandaag een Steinhart Vintage GMT overgenomen van Chow. Top gozer…! Goede service aan huis, leuk gesprek, mooi horloge en op maat gemaakt. :+1::+1::+1:

1 like

Prachtige Grand Seiko SBGN007 van Sjoerd overgenomen. Helemaal TOP!