Citizen Quartz Crystron

Hallo,

Ik heb een Citizen Quartz Crystron, die van mijn vader is geweest. Ik heb alleen geen idee uit welk jaar hij is en wat de waarde ervan is. Er staan nummers op de achterkant: 4-860624 y /60210925 Japan.

Iemand hier met meer verstand van zaken?

Mooi vroeg quartz horloge :slight_smile: heb je ook foto’s?
Voor zover ik begrepen heb zijn bij citizen vaak de eerste drie cijfers van het serienummer de aanduiding van productiejaar en maand. Gezien het feit dat crystron over het algemeen een jaren '70 horloge betekend, zou het zijn 602, 6 is 1976, 02 is februari.

Ha Martijn,

Dank je wel voor de goede info. Dat jaar kan wel kloppen, ja. Hij droeg het in mijn jeugd. Ik heb een foto, ja. Maar ik zie zo gauw niet waar en of ik die kan uploaden. Copy/paste lukt ook niet.

Gebruik tinypic.com, daar kan je een foto uploaden. 800x600 resolutie gebruik ik altijd. Als dat gelukt is, dan krijg je een aantal links naar de foto, copy/paste de link naar deze site die er zo uitziet [img]linknaarfoto.jpg[/img] dus inclusief die haakjes. Als je je gratis registreert op die site gaat het uploaden nog wat makkelijker :slight_smile:

Okee, dat heb ik gedaan.

Heb je daar iets aan?

Die is heel gaaf :slight_smile: dat bandje schreeuwt gewoon jaren '70 :slight_smile: Verder zou ik zelf niet zoveel weten, misschien iemand anders nog?