Deelnemers loterij Temple of Dream ?

Temple of Dream, UK bedrijf, heeft wekelijks een loterij waar ze (ongeveer) 1.000 loten verkopen voor 30 of 40 pond (afhankelijk van aangeboden model). Hiervan gaat nog een deel naar Goed Doel (zeggen ze), en de winnaar krijgt een prachtige nieuwe Rolex, recent de Pepsi, Batman, Daytona (wit), etc. Ik heb al 3 keer meegedaan, maar je blijft toch ook sceptisch. Het lijkt allemaal heel echt, en betrouwbare partijen delen deze loterij ook. Kennen jullie dit, en hebben jullie wel eens meegedaan ? Morgen de trekking van de witte Daytona, ik zit er ook tussen, en het zou toch wat zijn … :wink: !

Ah niet slim man. Nu heb je er zo 1.000 concurrenten bij! :wink:

Het kan. 1.000 x 40 pond - een Rolex = winst (in de meeste gevallen).

1 like

Je kunt beter zelf iets vergelijkbaars opzetten met slechts 500 man. Heb je ook een Daytona voor 40 euro alleen verdubbel je je winkans.
Succes.
Verder vind ik het vrij kansloos, maar ja, ik associeer loterijen nu eenmaal met Gaston en daarom haat ik ze allemaal. Can’t help myself. :+1:

5 likes

Hahaha, nou ja, die concurrenten ben ik niet bang voor, want het is elke keer uitverkocht, de loterij. Maar inderdaad, de berekening had ik ook gemaakt, dat is lucratief voor hen. Maar dat wil niet zeggen dat het echt is … Ik denk het wel natuurlijk !

Ik breng regelmatig een zak geld naar Ultimate Dream in Beek en Donk. Adverteren vaak met jonge courante modellen maar in de praktijk valt het altijd tegen.

10 likes

:joy:

:rofl::rofl::rofl::rofl:

Speel al een maandje ofzo mee, bedrijf bestaat wel degelijk echt. Is in VK geregistreerd onder Busnis number 11876372

Trouwens winstkans van 1 op 1000 is echt extreem goed. Kans dat je 10K wint bij staatsloterij is 1 op vele miljoenen

Ik ben geen fan van dit concept. Voor mijn gevoel kun je net zo goed naar het casino gaan (ook weggegooid geld in mij ogen).

Zet het geld lekker aan de kant en spaar voor een mooi exemplaar dat binnen bereik ligt in plaats van hopen op iets wat je waarschijnlijk niet zal winnen.

2 likes